E2y

Hvordan å henge et frø fugl mater

Se på fugler i den komforten av ditt eget hjem er en morsom aktivitet som du og din familie kan nyte. Det er billig også som alt du trenger er en fugl som mater fordi ingenting tiltrekker disse fjærkledde fellows mer enn et tilfluktssted fylt med en rekke frø for det å nyte.

Har du alltid ønsket å bli besøkt av en flokk småfugler? Hvis ja, så les videre for å vite hvordan man skal henge et frø fugl som mater rett på plenen.

Velg materen. Ut av alle fuglebrett i markedet

Hvordan å henge et frø fugl mater. Materialer som trengs.
Hvordan å henge et frø fugl mater. Materialer som trengs.

Velg materen. Ut av alle fuglebrett i markedet, er et frø fugl som mater den vanligste. De er tilgjengelige i en rekke former, størrelser og design, slik at du har nok av alternativer å velge mellom.

Materialer som trengs. Når du har frø fugl mater av ditt valg, begynne å samle andre materialer som trengs for eksempel fiske, en klær linje eller en stang.

  • Velg et sted hvor du skal henge din ætt fugl mater. Det er viktig at du ikke henge materen i nærområdet av hagen din for å unngå at luking problemer. Husk at frøene fra materen vil smitte så det vil være klokt henge materen på et sted hvor frø kan lett feid og fjernet. En annen faktor du trenger å vurdere er leseavstand. Hvis du ikke er den typen som tilbringer mye tid utenfor huset, hengende fugl som mater nærmere et vindu kan arbeide til din fordel så langt som fugletitting er bekymret.
  • Ta din frø fugl som mater og feste en linje på dens topp med bruk av et fiskesnøre. Dette skyteline er ideelt å bruke fordi det er glatt nok til å avverge eventuelle ekorn, katt og andre dyr som kan klatre i, og dermed sikre at frøene er eksklusivt for fuglene forbruk. Du vil også trenge en Tørkestativ eller en stang til å henge fugl mater fra.
  • Velge to solide trær som skal brukes som baser for hvor du henge fugl mater. Kjør klærne linje eller sette polene mellom trærne. For mer beskyttelse mot sultne ekorn og katter, er det best å holde fugl mater ca 6-7 meter fra grener eller gjerder.
  • Bind snøret festet til fugl materen til klærne linje eller pol. Pass på at knutene er stram og sikker å unngå fugl mater faller.
  • Etter vellykket hengende din ætt fugl mater, fyll den med frø og nøtter for å tiltrekke fugler til din mye. Du kan bruke svært anbefalte svarte solsikkefrø fordi de tiltrekker fugler av ulike slag eller spesielle frø som tiltrekker en bestemt type. Tistel frø, for eksempel, er en hit blant goldfinches mens spurver og kardinaler favorisere hirse og safflowers, henholdsvis.


Nå som du har et frø fugl mater klar til bruk

Nå som du har et frø fugl mater klar til bruk, gjør deg klar til å våkne opp til lyden av kvitrende fugler hver morgen. Bare husk å desinfisere det regelmessig fordi en ren fugl mater bidrar til å holde sykdomsfremkallende bakterier unna. Lykkelig fugl å se!