E2y

Hvordan å ha en super bowl fest for barna

Super Bowl skjer hver februar, og det er en av de tingene som voksne ser frem til å se. Men barna også liker å se fotball og har favoritt spillere også. Det er en morsom idé å holde en super bowl fest for barna og deres venner som en måte å komme sammen og ha det moro. Det vil være flott om du kan ha en fest for både voksne og barn for å sikre at alle vil ha en flott tid. Her er noen tips.

  1. Planlegg hvor du vil holde festen. En stor stue med plass til mer at ti voksne og barn vil være i orden. Ellers tenker å holde festen i garasjen eller verksted. Du må vurdere hvordan du skal sette deg din TV er det du kommer til å holde partiet ut av stua.
  2. Partiet trenger ikke være for stort. Du må tenke på at dette vil være i løpet av kvelden, så bør foreldrene også bli invitert til å holde vakt over barna sine mens du nyter spillet. Lag en liste over vennene dine barn vil invitere og snakke med foreldrene om de er villige til å la sine barn til å komme. Innskrenke listen som du gjør samtalene.
  3. Forbered invitasjoner. Du kan kjøpe fotball-inspirerte invitasjonskort fra stationery butikk eller hobbybutikk. Du kan også gjøre dem på egen hånd. Det er rikelig med gratis fotball utklipp og bilder som du kan laste ned fra internett for å gjøre fotball-tema invitasjoner. Det er også klistremerker som du kan kjøpe. Grønne lager kort ville gjøre en ideell bakgrunn for invitasjoner. Oppmuntre barna til å komme i deres favoritt fotball lagets drakter.
  4. Lag en liste over de matvarer som du vil tjene til dine gjester. Tradisjonelle matvarer inneholder buffalo wings, øl og hotdog smørbrød for voksne. At barna kan ha en rekke snack matvarer. Du kan tjene brus, nachos og fall, potetgull, sprø kylling vingene, grill, pizza kuttet i små firkanter og andre fingermat for barna. Du kan også lage sjokolade cookies formet som fotballer dekorert med hvit glasur å ligne fotball søm.
  5. Dekorere stuen eller garasje med fotball-inspirert innredning som buntings, bånd, små serpentiner og ballonger. En grønn duk vil holde deg i ditt tema, med brune aksenter. Gi rikelig med disponibel kopper og tallerkener, samt papir servietter og våtservietter.
  6. Organiser Parlor spill for pause underholdning. Du kan ha en fotball trivia spill eller en cheerleading konkurranse som involverer jenter og gutter. Du kan også bare la dem delta i noen fotball kaste-og-ta spillet under pausen. Sørg for at alle går hjem med en gave etter Super Bowl party. Holde barna underholdt med en mini-skattejakt spill for fotball-inspirerte elementer.
  7. Plan om å lage noe støy (derav behovet for å invitere naboene). Gi fløyter og støy beslutningstakere for barna som de kan bruke mens du ser på spillet i løpet av pausen underholdning. Du kan lage støy beslutningstakere ved å sette små bjeller, bønner og frø eller små småstein inni tomme glass eller plast flasker og forsegle dem. Bruke klistremerker som pynt til støy beslutningstakere.

Gi sunn snacks for barna

Hvordan å ha en super bowl fest for barna. Planlegg hvor du vil holde festen.
Hvordan å ha en super bowl fest for barna. Planlegg hvor du vil holde festen.

Gi sunn snacks for barna. Serverer ikke mat som er rik på sukker og stivelse som vil gjøre barna hyperaktive. De trenger å gå til sengs etter delta i en stor super bowl party.