E2y

Hvordan å gi vann til kolibrier og sommerfugler

Når kolibrier og sommerfugler flokk i hagen din

Når kolibrier og sommerfugler flokk i hagen din, alt ser hyggelig, hyggelig og spennende. Vanligvis begynner de å komme bare noen få uker i løpet av sommeren eller våren. Etter det, la de og gå bort til der migrasjon kommer til å ta dem.

Inviterer kolibrier og sommerfugler i hagen din er ingen svette

Hvordan å gi vann til kolibrier og sommerfugler. Opprett en puddling nettsted.
Hvordan å gi vann til kolibrier og sommerfugler. Opprett en puddling nettsted.

Inviterer kolibrier og sommerfugler i hagen din er ingen svette. Faktisk kan du selv tenkt å ha dem litt tidligere. Du kan også lokke dem til å holde litt lenger. Hvis hagen din har en dam, er din oppgave mye enklere. Vann har er enkle å sjarmere kolibrier og sommerfugler. Selvfølgelig, hvis hagen din ikke har en dam, kan du alltid improvisere. Vurdere å legge en bevegelig vann oppsett. Når kolibrier og sommerfugler hører bevegelige vann, gjør en avstikker blir nødvendig. De er definitivt kommer til å være glad for å bo i hagen din. Her er noen forslag til hvordan du kan trekke av triks:

  • Bygg en birdbath. Hva er det perfekte stedet? Plasser den i nærheten av en busk eller et lite tre. Selv om kolibrier og sommerfugler er for liten til å bade, de sikkert nyte sipping vann. Siden de elsker renhold seg ut av de våte blader fra en busk eller et lite tre, kan de lett få øye på birdbath.
  • Opprett en puddling nettsted. Survey hagen din. Se etter et område hvor du kan helle vann og skape gjørme. Hummingbirds og sommerfugler kan bare fly ned rett inn i det puddling området og drikke vann. Den puddling nettstedet er stor siden kolibrier og sommerfugler kan få sine tiltrengte mineraler der.
  • Sett opp en potteplante. Få en skål. Se til at det er litt større enn din potteplante. Legg den under potten. Samle et par stykker av elva bergarter. Det er bedre hvis de er runde. Plasser dem på skålen. Fortsett ved å fylle tallerkenen med vann. Hummingbirds og sommerfugler kommer til å bli forledet til å stå på elvesteiner mens du drikker vann på skålen under din potteplante.
  • Farge hagen din. Selvfølgelig bør du ikke ta dette bokstavelig. Du blir ikke bedt om å male hagen din slik at alt kan være i full farge! Farge kan legges til ved å plante de riktige hage varianter. Har du flere Salvias, penstemons, blødende hjerter, bie balsamer, kardinal blomst, Akeleier, impatiens, petunia, og snap drager. Utfordre deg selv til å variere hagen din paletter. Kombiner planter og blomster for å hente ut de fantastiske fargene, slik at du kan tiltrekke seg kolibrier og sommerfugler.


Husk at bruk av kjemiske insektmidler eller plantevernmidler i hagen din er ikke anbefalt. Selv om de kan bli kvitt de pesky bugs, kan de også drepe høyt elskede kolibrier og sommerfugler. Hvis du har tenkt å holde disse kolibrier og sommerfugler rundt, er avhengige av naturlige plantevernmidler i stedet. Du kan bare sprøyt vann eller bruk insekt såper. Forresten, kan bli kvitt alle insekter i hagen din har en ulempe. Husk at kolibrier mate og trives på små insekter. Selv om de ikke er lett synlig, kan de små insekter holde de vakre kolibrier lur i hagen din. Så, veie dine valg godt. Vil du ha disse feilene ut eller har du tenkt å tiltrekke seg kolibrier?