E2y

Hvordan å fortsette ammingen etter å gå tilbake til arbeid

Kravene til arbeid kombinert med kravene til å være en ny mor kan være overveldende. Selv morsmelkerstatning er allment tilgjengelig, bør morsmelk alltid være det første alternativet på grunn av sin helsemessige fordeler for barnet ditt. Imidlertid er problemet hvordan man skal være i stand til å ha en regelmessig tilførsel av morsmelk uten å måtte ofre arbeid. Dette gjelder spesielt for mødre som ville være tilbake til sine jobber etter endt fødselspermisjon.

Her er noen av de tingene du bør vurdere i amming etter går tilbake til arbeid:

  • Informeres. Snakk med legen din om din plan. Har legen din gi deg nødvendig informasjon for riktig brystpumpe tidsplaner og riktig morsmelk lagring. Komme legens råd er avgjørende i å utføre planen å gi morsmelk til barnet ditt. Legen kan også gi deg tips om hvordan du kan pumpe melk mer effektivt.
  • Snakke det over. Du og partneren din bør begge enige med hverandre om at dette er det eneste du kan gjøre for barnet ditt. Å ha den støtten du trenger fra ham vil være avgjørende for at planen lykkes. Fôring tidsplaner vil også gå mer jevnt hvis du har snakket om det over.
  • Invester i brystpumper. En god brystpumpe vil være viktig i prosessen med å gi morsmelk, siden du vil bruke denne enheten selv. Hvis det er mulig, spør slektninger eller venner som har valgt å gi sine barn morsmelk, fordi de vil være de med førstehånds kunnskap om gode pumper. Prisklasse av brystpumper kan variere fra butikk til butikk. Kontroll disse online vil også hjelpe slik at du sparer tid og krefter.
  • Starte nå. Babyen vil trenge tid til å venne seg til å bruke en flaske for mating. Ideelt sett er dette gjort når barnet er seks til åtte uker gamle. Men hvis du ikke har gjort dette, så tiden er nå. Forsinke det ville bare gi deg og barnet ditt en vanskeligere tid.
  • Informere sjefen din. Før retur til arbeid, informere sjefen din på din beslutning om å gi morsmelk til barnet ditt. Dette er for å sikre at du har god tid til å snakke med ham. Sjefen din kan da hjelpe din bekymring eller henvise deg til riktig kontor personell for denne saken. Gi det minst en uke varsel før du går tilbake til å jobbe fordi til tider skrive en e-post kan ikke være nok.
  • Gi det tid. Bryst pumpe på kontoret er noe som en mor trenger tid til å venne seg til. Noen mødre som returnerer til å arbeide få alle spent opp, og dermed gjør pumping vanskelig for dem. Selv om det kan være angst på en del, kan du prøve å slappe av før pumping. Det avhenger egentlig fra mor til mor, men noen ganger er det lettere hvis du tenke deg noe fredelig som ansiktet til din sovende baby. Det kan høres latterlig, men det kan fungere til din fordel. Hvis det ikke virker, prøv å imitere babyens fôring tidsplan hjemme. For eksempel hvis barnet feeds annenhver time eller så, prøv å pumpe også innen den planen.


Hvordan å fortsette ammingen etter å gå tilbake til arbeid. Invester i brystpumper.
Hvordan å fortsette ammingen etter å gå tilbake til arbeid. Invester i brystpumper.

Husk at ditt valg om å gi barnet morsmelk bør føle deg stolt som en mor. Pumping på kontoret skal gi deg en følelse av tilfredshet, samt prestasjon fordi dette er noe som vil være til fordel for barnet ditt i fremtiden.