E2y

Hvordan å date en eldre mann

May-desember relasjoner kan fungere fordi det tar en viss grad av modenhet å gjøre ting fungerer. Eldre gutta har mildnet ut, har nådd den suksessen de har strebet etter i tjueårene, og er mer bevisst på verdens veier. Eldre menn er også mer sexy og vet hvordan de skal behandle en kvinne rett, gitt sine år med erfaring. Her er noen dos and don'ts om hvordan å date en eldre fyr.

Hvordan å date en eldre mann. Snakker om fremtiden.
Hvordan å date en eldre mann. Snakker om fremtiden.

  1. Snakker om fremtiden. Finn ut om han er klar for å slå seg ned eller om han fortsatt er ute for å ha det gøy. Ønsker han barn? Kanskje han ønsker å være den evige ungkar. Eller kanskje han er blitt skilt og har vokst barn så han ikke ønsker å starte en annen familie. Kontroller at du er på samme side. Ikke vær redd for å diskutere disse tingene, spesielt hvis du leter etter noe alvorlig.
  2. Gå gjøres i din egen rett. Eldre menn har hatt et forsprang på sine karrierer, slik at de hare naturlig høyere opp på karrierestigen, tjene mer penger og er mer etablert enn sine yngre kolleger. Fokuser på din egen karriere så du har noe å være stolt av deg selv, annet enn bagging en rik eldre mann.
  3. Sørger for at du har nok ting til felles. Til tross for aldersforskjellen, kan du oppleve at du liker de samme tingene. Kanskje din smak i musikk eller filmer ikke kan kjøre på samme måte, men sørg for at dine kjerneverdier er de samme. Har du både verdi familien? Har du både tror på ærlighet i et forhold og i behandling av andre også? Vil du ha de samme tingene i livet? Har du både liker rolige kvelder ved bålet? Eller er du både eventyrlystne og elsker å reise?
  4. Gjør møte ham intellektuelt og følelsesmessig. Det er fint å ha følelsen av at din mann er å veilede deg. Men du trenger å piffe opp ditt eget modenhetsnivå fordi du ikke ønsker å være umoden ett i forholdet. Les avisen og forbli kunnskapsrik i aktuelle saker.
  5. Ikke prøv å forandre seg. Han er mer avgjort på hans veier og mindre formbare enn en yngre mann. Ikke kom inn i livet hans, og forventer å lære ham nye triks. Det kommer til å bli vanskeligere og du vil bare frustrere deg selv. Hvordan du møter ham er ganske mye hvordan han vil være resten av livet hans. Du må akseptere at hvis du ønsker å være sammen med ham.
  6. Ikke la alder krampe din livsstil. Gå videre og gjøre de aktivitetene du liker og har din mann gjør det med deg. Sørg for at han er frisk nok til å holde tritt. Tenk at han kan være for gammel for deg hvis han ikke kan ta en spasertur i parken fordi hans walker er ødelagt eller hans leddgikt er konstituert opp.

Gå videre og dater eldre mann

Gå videre og dater eldre mann. Det vil hjelpe deg å vokse og han kan veilede deg i livet. Kontroller at aldersforskjellen ikke er for stor at du ikke kan nyte ting sammen. Hold deg sexy og attraktive, slik at man kan være stolt av å være sammen med deg. Være morsomt og spennende, og vise ham gleden av dating en yngre kvinne.