E2y

Hvordan å behandle babyen vugge cap

Hva er vugge cap

Hva er vugge cap? I enkleste form, refererer det til en slags hud tilstand som er ganske vanlig blant babyer i sitt tredje til åttende måneder. Det vises først som en rød med gule skjellende flekker i hodebunnen. Den holder hetten kan deretter utvide til barnets ansikt. Cradle cap er også blitt beskrevet å ligne et tilfelle av babyen flass. Selv skjemmende, klarner vugge cap vanligvis opp på egen hånd når det berørte barnet når hans pjokk år (to år), men i mellomtiden vil det ikke føre til at babyen ubehag eller noen skade i det hele tatt. Cradle cap kan være ganske discomfiting å se på, men så ville du sannsynligvis ønsker å behandle det, og ikke vente på det å forsvinne av seg selv. De måter å behandle babyen vugge cap er relativt enkle, les videre for noen retningslinjer.

  • Rådfør deg med barnets barnelege. Dette er et viktig første skritt, slik at du kan utelukke muligheten for en annen, mer alvorlig hud tilstand (for eksempel eksem) at barnet kan lide av.
  • Vask og omsorg for babyens hår Vask babyens håret regelmessig med mild baby shampoo -. Det er best at du velger en hypoallergenic formel. Regelmessig omsorg for babyens hår vil forhindre flak fra jevning og stivnet på babyens hodebunn. Du kan også løsne flak med en fin-tann kam eller en myk børste. Vær forsiktig med å tvinge flak eller snuse dem bort, da dette kan føre til skader på babyens hodebunn. Også unngå sjamponering babyens håret for ofte, da dette kan føre til ytterligere tørking. Det anbefales at du shampoo babyens håret annenhver dag bare.
  • Bruk babyolje. Et ekstra trinn er å forsiktig spre babyolje på babyens hodebunn (med pads av fingertuppene) og la den på i ca 15 minutter. Dette vil hindre dannelsen av mer av flak på babyens hodebunn. Et alternativ til babyen olje er å bruke olivenolje eller kokosolje. Etter noen timer, børste av de resterende flak og sjampo av oljen. Skyll med lunkent vann, og tørk babyens hodebunn grundig. Bruk aldri oljebaserte produkter på babyens hud (for eksempel vaselin), da dette kan vise seg å være skadelig for babyen.
  • Legg fuktighet til barnets soverom. Vaporizers og luftfuktere vil hjelpe fukte babyens hud og som vil bidra til å forhindre videre utvikling av holderen cap.
  • Vurdere å be babyens barnelege for anbefalinger om medisinert baby sjampo. Noen baby sjampo inneholder svovel og salisylsyre, som kan være mer effektiv på å ta opp babyens tilstand. Legen kan også foreskrive hydrokortison krem ​​for spesielt alvorlige tilfeller. Må passe på, men at du nøye følge legens anbefalte doser, da disse produktene kan gi irritasjon og tørrhet.
  • La babyen drikke mer vann. Dette vil hjelpe hydrat babyen fra innsiden og ut, og vil hjelpe sin hud og hodebunn bli bedre fuktes.


Det du har det

Hvordan å behandle babyen vugge cap. Rådfør deg med barnets barnelege.
Hvordan å behandle babyen vugge cap. Rådfør deg med barnets barnelege.

Det du har det! Dette er noen av de beste måtene å behandle babyens vugge cap. Husk, dette er en mild tilstand som er sannsynlig å gå bort, men det vil ikke gjøre noen skade å konsultere babyens barnelege for å sikre at du vil gi barnet ditt den beste behandling for sin situasjon.