E2y

Hvordan tegne en romantisk bad for din kjære

Med en travel hverdag med jobb, barn og andre forpliktelser er det på tide å gi partneren din en litt velvære med et romantisk bad. En romantisk bad sikkert kan øke et langvarig forhold eller ekteskap. Her er noen av de få grunnleggende å merke seg for å tegne et skikkelig bad:

Kall det en dato

Kall det en date. Planlegg en dag når du kan være både på jobb og når barna har en barnevakt. Sørg for å sette en dato for når det vil være noen forstyrrelser-ingen samtaler, ingen besøkende, ingen dyr, bare dere to. Du kan velge en gang sent på ettermiddagen eller litt tidlig på kvelden før du gå til sengs. Du trenger ikke å formidle til partneren din denne overraskelsen så vær klar for en liten hvit løgn.

Sett stemningen

Hvordan tegne en romantisk bad for din kjære. Forbered noen søte ord.
Hvordan tegne en romantisk bad for din kjære. Forbered noen søte ord.

Sette stemningen. Dette vil kreve litt arbeid på å forberede badet. Kontroller at du har det vesentlige av en hyggelig bad som duftlys, roseblader, myk varm musikk og bobler! Denne gangen, må du skru av lysene og gjøre bruk av lys for å skape en fortryllende miljø. Piff opp badet med roseblader på badekar og bad etasje og grøntområder på et bord.

Forbered noen søte ord

Forbered noen søte ord. Du kan forberede champagne og noen utvalg av kjeks som du kan sluke mens du suge organer i det varme vannet. Dette vil også gi deg tid til en liten chitchat og erindring av fortiden.

Sett vannet

Sett vannet. Siden vann er den viktigste avgjørende element i denne hendelsen, sørg for at du setter riktig temperatur for din romantisk bad. Pass på at temperaturen er varm nok til å være beroligende. Hvis din forberedelse vil ta flere timer før arrangementet, gjøre vannet litt varmere enn hva du vil den skal være. Et varmt bad er beroligende og avslappende. Også, ikke glem å ha det etter badet essensielle klar som håndklær, body lotion og massasjeoljer.

Forbered noen søte ord. Uansett hvor lenge forholdet er akkurat nå.
Forbered noen søte ord. Uansett hvor lenge forholdet er akkurat nå.

Nyte gleden. Unn deg selv og sørg for at du gjør et minne ut av denne hendelsen.

Den romantisk bad med din kjære en kan være din hemmelighet til et langt og varig forhold. Du kan overraske ham en spesiell dag for eksempel et jubileum eller bursdag eller på ingen anledning i det hele tatt. Dette vil sikkert være en stor flukt fra en travel livsstil, siden dette kan trekke et oppfylle minne. Gjør dette til en spontan mellomspill før du sovner. Dagen du sikker på vil både ha en slik kraft og vitalitet til å møte hverdagens utfordringer på ditt liv sammen.

Uansett hvor lenge forholdet er akkurat nå

Uansett hvor lenge forholdet er akkurat nå, du sikkert ønsker å forsterke det å bli bedre og søtere og sterkere. Med et romantisk bad, være klar til å se ansiktet til partneren din i fulle glede og ærefrykt. Ideen i denne romantiske aktiviteten er å ha tid til både avslapping og erindring av noen av dine søte øyeblikk at du har midlertidig satt til side.