E2y

Hvordan du best kan håndtere en gnagende kone

Det er kvinners natur å snakke om de ikke liker det som skjer

Det er kvinners natur å snakke om de ikke liker det som skjer. Griner er en måte for dem å slippe sinne. Menn vanligvis ignorere det faktum at det er en kvinnes natur å si hva de har i tankene. Det er vanskelig å gå hjem om kvelden, sliten og stresset fra jobb og til å lytte til din griner kone. Det er noen måter å håndtere dette for å gjøre dem slutte å snakke for tiden, slik at du kan få en god natts søvn og våkner uthvilt for en annen dag.

Hvordan du best kan håndtere en gnagende kone. Lytt og vet hvorfor hun er lei seg.
Hvordan du best kan håndtere en gnagende kone. Lytt og vet hvorfor hun er lei seg.

  • Lytt og vet hvorfor hun er lei seg. Hvis du vet at det er din feil, beklaget vil være den riktige tingen å gjøre. Prøv å gjøre noe for å gjøre opp for deg kjempetabbe overraskende henne. Å gi blomster eller en konfekteske vil være en god idé. Fortell henne oppriktig at du er lei for det. Når du sier du vil aldri gjøre det igjen, holde ord. Hvis du mener at du ikke har gjort noe galt og din kone er fortsatt griner, prøve å finne ut hva som gjorde henne opprørt. Spør barna dine eller noen familiemedlem hjemme hvorfor din kone er i et slikt humør. Å vite årsaken bak griner hennes vil bidra til å finne måter å berolige henne.
  • Snakk med henne og la henne vite hva du har på hjertet. Etter å vite hvorfor hun er lei seg, snakke med henne på en måte som kan roe henne ned. Hvis du er sint også, det er bedre å ikke snakke i det hele tatt. Sjansene er du kanskje si noe som kan være ubehagelig for henne. Vent til begge din avkjøles og deretter prøve å diskutere situasjonen rasjonelt.
  • Være oppriktig. Se på henne i øynene når du sier noe, for å vise din oppriktighet. På denne måten kan hun fortelle at du ikke lyver eller bare handler ut fra plikt. Lytt til henne med empati og si oppriktige ord til trøst og omtanke for å roe henne ned. Det er noen sjeldne tilfeller at du må faktisk snakke tilbake, men prøver å gjøre det slik at det ikke vil høres ut som et argument. Hvis du føler for å gjøre dette, sørg for at du ikke synes antagonistiske.
  • Insistere på gjensidig respekt. Fleste koner som maser er de som ikke har nok respekt for sin ektefelle. Når du merker at hennes griner blir en daglig rutine, er det på tide for deg å sette en stopper på dette. Fortell din kone at du er partnere. Dere begge har ansvar og plikter overfor hverandre og til familien. De kan være forskjellige av natur, men også like i relevans. Fortell henne at du trenger å jobbe sammen som ektefeller til å leve et vellykket familieliv.

Det er mange måter å opprettholde harmonisk forhold mellom deg og din kone. Få henne til å innse at hun må forstå deg, også. Det er ikke at du bør alltid ha å vinke det hvite flagget når hun er griner. Likevel, prøver å forstå og snakke med henne er bedre enn matchende hennes sinne. Hold nøkterne, da dette kan være en viktig faktor i å løse ethvert argument, spesielt med når du kjemper ord sparken målløst og ustanselig.