E2y

Hvordan oppdage topp ti skiltene du trenger ekteskap reparasjon

Ekteskapet er hellig, og du bør gjøre alt i din makt for å gjøre ekteskapet arbeid. Når du sier dine løfter du sa "For bedre eller verre, i sykdom og helse inntil døden skiller oss ad", disse løftene bør tas svært alvorlig. Her er ti sikre tegn på at du kanskje må vurdere ekteskapsrådgivning for å sikre at du har en lang, sunn og lykkelig ekteskap.

Sign 1: Å ha kjælenavn for din ektefelle er svært vanlig

Sign 1: Å ha kjælenavn for din ektefelle er svært vanlig. Noen ganger de kjælenavn dø ned bare på grunn av gjentakelse eller bare vokser ut av dem. Men hvis din ektefelle har helt sluttet å ringe deg babe, vennen, kjære, kjære, vakre eller andre kjælenavn som han hadde for deg da du kanskje ønsker å snakke med ham og se om noe er galt.

Hvordan oppdage topp ti skiltene du trenger ekteskap reparasjon. Sign 1: Å ha kjælenavn for din ektefelle er svært vanlig.
Hvordan oppdage topp ti skiltene du trenger ekteskap reparasjon. Sign 1: Å ha kjælenavn for din ektefelle er svært vanlig.

Sign 2: Et annet tegn er hvis din ektefelle vil heller være på jobb så komme hjem til deg. Dette er et sikkert tegn på at noe er på gang og dere begge trenger å sitte ned og snakke om hva det er som har forandret ting.

Registrer 3: I stedet for å tilbringe helgene sammen med deg, din ektefelle ville heller være sammen med venner eller shopping. Dette er et vanlig tegn på at mange mennesker kjenner igjen.

Sign 4: Det er ingen forståelse for de tingene som du gjør. I stedet for å si "takk" for alt du gjør er det nå bare forventet.

Meld 5: Romantikken er borte. Lys brukes til å lyse opp et rom når strømmen er ute, eller for å gjøre rommet lukter fin, men ikke for noe romantisk. Det er ingen kosing lenger. Din altfor opptatt kosing en bok eller kjæledyr og din ektefelle er for opptatt kosing fjernkontrollen.

Sign 6: Din i humør for litt voksen spilletid, men de ville heller sitte og se på TV. I stedet for å være kjærester et par ganger i uken du ikke kan huske sist gang du to rørt.

Hvordan oppdage topp ti skiltene du trenger ekteskap reparasjon.
Hvordan oppdage topp ti skiltene du trenger ekteskap reparasjon.

Registrer 7: Du slåss mer, så dere snakke. Alt blir til et argument.

Meld 8: Dere to pleide å være bestevenner og var i stand til å snakke om alt før nå. Det er ikke lenger noen samtale mellom dere to.

Meld 9: I stedet for å føle seg glade når din ektefelle er på det vei hjem fra jobb begynner du gruer det.

Sign 10: Du vil heller være hjemme alene, så har din ektefelle ved din side. Dette er faktisk ganske trist, men det skjer. Noen ganger ting bare blir for mye og du vil heller være alene da må forholde seg til noen andre. Hvis det blir til dette punktet da du seriøst bør vurdere ekteskapsrådgivning.

Hvis noen av disse skiltene er å treffe litt for nær hjemmet så bør du sitte ned og snakke med din ektefelle. Møtende ekteskap rådgivning er en god idé, og bør tas på alvor, slik at du kan prøve å gjøre alt i din makt for å fikse ekteskapet. Besøk din kirke og se om de tilbyr ekteskapsrådgivning og hva du må gjøre for å delta med din ektefelle.