E2y

Hvordan å sende inn en ingen feil skilsmisse uten advokat

Ingen feil skilsmisse er den typen skilsmisse der begge parter er enige, og ingen klandrer andre for oppløsning av ekteskapet. Fordi begge parter er enige med situasjonen, er det ikke obligatorisk for hver av partene å bruke en advokat. De må arkivere ingen feil skilsmisse og vent til den andre parten å svare. Etterpå vil begge parter sette seg ned for å forhandle om vilkårene og avtaler som følge av skilsmissen. Filing for en ingen feil skilsmisse uten advokat er ganske enkelt. Bare følg trinnene nedenfor.

Her er fremgangsmåten for hvordan du kan sende inn en ingen feil skilsmisse uten advokat:

  • Skilsmisse. Paret trenger ikke være skilt i staten de giftet seg i så lenge de oppfyller visse forhold. Å bli skilt, en av de to partene må være en lovlig bosatt i staten der skilsmisse vil finne sted i minst seks måneder til et år. Når denne betingelsen er oppfylt, er at når par eller en av ektefellene kan få en skilsmisse.
  • Fullfør begjæringen. Fyll ut skilsmisse. Dette inkluderer å fylle ut årsakene til skilsmisse (vanligvis uforenlige forskjeller), de preferanser vedrørende barnepass, fordeling av eiendeler osv. Også, sikre et bevis på bosted med skilsmisse. Begjæringen er vanligvis et par sider. Sørg for at du fyller ut hver tomt med de rette valgene. Ta deg god tid, slik at du kan ta de riktige avgjørelsene.
  • Sikre eller fylle ut støttefiler. Det er noen nødvendige filer og dokumenter som skal følge skilsmisse. Disse dokumentene omfatter selvangivelser, eiendeler, gjeld, osv. For å få de nødvendige skjemaer for disse, kan du be om hjelp fra juridiske assistenter som vil gi deg viktig informasjon som du trenger å vite.
  • Sende inn papirer. Når du får all den dokumentasjon som du trenger, forberede skilsmisse. Send inn papirene slik at det kan bli innlevert til retten. Retten vil da tjene din ektefelle skilsmissepapirene. Din ektefelle vil da måtte svare innen fristen spesifisert.
  • Sitte ned for forhandlinger. Etter dette må du sette deg ned med din ektefelle å avgjøre alle saker om skilsmisse. Avtalen skal skrives ut som en ekteskapelig forliksavtale. Du må både godtar vilkårene. Etterpå vil retten bestemme den endelige dommen.


Hvordan å sende inn en ingen feil skilsmisse uten advokat. Fullfør begjæringen.
Hvordan å sende inn en ingen feil skilsmisse uten advokat. Fullfør begjæringen.

Dette er fremgangsmåten som du må følge hvis du ønsker å sende inn en ingen feil skilsmisse uten advokat. Trinnene er ganske enkel og lett hvis du følger dem. Hvis du har problemer med oppgjør prosedyrer, er det best å konsultere en advokat om lover og hvordan du kan dele dine eiendeler og håndtere barnefordelingssaker problemer. Det er også viktig å i det minste ha en konsultasjon med en advokat slik at du vil være i stand til å vite og forstå dine rettigheter som nevnt i loven.