E2y

Hvordan finne en miniatyr potten magen gris for salg

Pot Belly Pigs har en stor snute

Pot Belly Pigs har en stor snute, blir sett med svarte og hvite mønstre, og har skarpe støttenner, og slitesterke hover. Hvis du sammenligner ørene til vanlige raser, deres ører er trekant-formet og oppreist, og de har en flat hale. Pot Belly Pigs kan leve opp til en gjennomsnittlig levetid på fire til 15 år. Deres vekt kan starte fra en ½ pund ved fødselen og gjennomsnittlig 100-£ 125. etter når de sin 3-års løpetid alder.

Disse minigriser er kjent for å ha bunnløse appetitt, men er overraskende rent og enkelt kan lære nye ting. På grunn av deres evne til å bli trent, noen potten magen griser kjøpt som kjæledyr og er også trent til å bruke en søppel boksen eller doggy-dør. De kan også tas ut for turer i en sele og bånd.

Hvordan finne en miniatyr potten magen gris for salg. Finne en pålitelig lokal oppdretter online eller nær ditt område som kan sende bestillingen eller tillate deg å plukke opp potten magen gris kjøpet.
Hvordan finne en miniatyr potten magen gris for salg. Finne en pålitelig lokal oppdretter online eller nær ditt område som kan sende bestillingen eller tillate deg å plukke opp potten magen gris kjøpet.

Hvis du har tenkt å kjøpe en miniatyr potten magen gris å gjøre om til et hus kjæledyr, sørg for å finne ut så mye du kan om hvordan å ta vare på dem før bringe en inn i hjemmet ditt. Det finnes tilgjengelige bøker på nettet og i butikker for deg å undersøke fra.

Små gårdsdyr

Små gårdsdyr, som potten magen griser, miniatyr hester, lav-linje storfe og pygmé geiter er vanligvis ervervet som kjæledyr for en hobby gård eller hjemme og er ikke kjøpt for matproduksjon. Disse typer av dyr blir anvendt for 4-H-prosjekter, dyreforestillinger, og som personlige kjæledyr. De er lettere å heve og koster mindre å mate og ta vare på.

Her er hvordan du finner hvor du skal kjøpe en miniatyr potten magen gris.

Pot Belly Pigs har en stor snute. Små gårdsdyr.
Pot Belly Pigs har en stor snute. Små gårdsdyr.

  1. Finn din lokale gården byrå, deres forlengelse agenter eller 4-H klubb fra hvem du kan spørre om lokale oppdrettere, miniatyr gris gårder, eller eiere som selger potten magen griser. Forlengelsen agenter kan være i stand til å gi deg informasjon om hvem som er selger miniatyr dyr, eller hvor en nærliggende husdyr auksjon kan være på gang.
  2. Søke henvisninger fra miniatyr potten magen gris eiere som kan bruke grisene for show eller som kjæledyr.
  3. Finne en pålitelig lokal oppdretter online eller nær ditt område som kan sende bestillingen eller tillate deg å plukke opp potten magen gris kjøpet. Det er potten magen griser oppdretter oppføringer tilgjengelig online avhengig av byen eller staten du bor i. Hvis de ikke selger på detaljhandel, kan det hende at oppdrettere kunne henvise andre oppdrettere som er nærmere din posisjon. De kan også være i stand til å hjelpe deg med å velge og gi tips om hvordan å ta vare på grisen din.
  4. Gå til husdyr show eller auksjoner nær deg for å se de forskjellige typer pot belly griser tilgjengelig. Tilnærming eiere og selgere og prøve å gjøre et kjøp gjennom dem eller en oppdretter eller gjennom en gård de kan anbefale.

En du har funnet dine alternativet oppdrettere eller leverandører til å kjøpe en pott magen fra. Besøk deres gård eller sted, og velge den beste potten magen gris du føler at du ønsker å kjøpe og ta med hjem. Hvis det skulle være en personlig kjæledyr, prøve å finne grisen som fanget din oppmerksomhet og hengivenhet.