E2y

Hvordan bygge hekkende bokser for kyllinger

Building kylling reir kan øke eggproduksjonen i en bakgård setting. Disse kylling reir er enkle å lage og bare ta litt materiell og utstyr. En målebånd, en drill og sag er alt utstyr som vil være nødvendig.

Trinn 1

Trinn en er å samle byggemateriale nødvendig. Disse materialer er:

  • A: (3) en "x 12" (11 1/8 ") furu boards 47" lang
  • B: (2) 1/2 "kryssfiner 11 1/8" x 30 "lang
  • C: (4) 1 "x 2" furu boards 21 "lang
  • D: (2) 1 "x 4" furu boards 48 "lang
  • E: (2) 1 "x 2" furu boards 48 "lang
  • F: (4) 1/4 "kryssfiner 11 1/8" x 14 1/8 "(reir skillelinje)
  • G: (4) vinkel brakettene 4 "
  • H: ~ (28) treskruer # 8 x 2 "
  • I: (~ 16) treskruer # 6 x 1 1/4 "30" lang

Hvordan bygge hekkende bokser for kyllinger. Trinn 1.
Hvordan bygge hekkende bokser for kyllinger. Trinn 1.

1/12 "tømmer kan bli anvendt i stedet for 1/2" kryssfiner. Men, hvis tømmer er brukt, vil reirkasser være tyngre og dyrere enn kryssfiner. Pegboard kan også brukes for reir skillevegger i stedet for 1/4 "kryssfiner.

Trinn 2

Trinn to er å skjære alle bitene av trelast unntatt reir boks skillevegger. Disse vil bli kuttet senere som de trenger for å bli målt.

Trinn 3

Trinn tre krever 2-B, 2-A og flere H-tallet. Ved hjelp av H, # 8 treskruer og danne en eske ved å koble hver B til en A under dannelse av den øverste og koble BS til den andre A for å danne bunnen. Boksen er nå opprettet.

Trinn 4

Trinn fire krever sette de resterende A inn i boksen. Finn midten av boksen, ned langs siden på hver B. Koble dette brettet til boksen ved hjelp av flere # 8 treskruer (H).

Trinn 5

Trinn 2. Trinn 3.
Trinn 2. Trinn 3.

Nå reiret skillevegger kan settes inn. For dette trinnet, ta tak i 4 21 "1 x 2 sin (C) og 6 (I) treskruer. På forsiden av boksen måle den midterste 1" x 12 "(B) 12" fra hver side og merke på undersiden av brettet (B). Koble 2 av de 1 x 2 sin (C) langs disse merkene, noe som gjør dem i flukt med baksiden av hyllen og stikker ut foran. Dette gjentas på det nederste brettet (A). Neste den fremre leppe (D) er skrudd på begge sokler på forsiden av boksen ved hjelp av nr. 8 treskruer. Plasser 4 '1 "x2" boards (E) til de fire utstikkende boards (C) og skru med # 6 treskruer fra bunnen.

Trinn 6

Fest to Vinkelparentesene (G) til boksen. To braketter er å bli plassert på toppen og to på bunnen. Disse brukes til å feste reiret boksstruktur til veggen.

Trinn 7

Mål midtre hyllen og finne målingen å legge to delere (F). Gjenta på nederste hylle.

Trinn 8

Fest ferdige reir boksen til vegg i hønsehuset hjelp vinkelbraketter. Legg furu spon, høy eller annet sengetøy til reir.