E2y

Hvordan lage en enkel, billig fuglebadet

Ønsker du å ta liv i front yard

Ønsker du å ta liv i front yard? Deretter bør du begynne å lage en fugl bad. Det er sikkert kommer til å invitere de vakre flygende skapninger rett inn din nærhet.

Forresten, er det ulike måter å konstruere en fugl bad. De fleste av dem er enkel og rimelig. Og hvis du er virkelig bøyd i å lage en, her er alternativene:

  • Blomsterpotte utvalg (versjon 1). Selvfølgelig, tyder dette på at du konstruere en fugl bad ut av en blomsterpotte. Hvordan trekke du det av? Det er lett. Velge et passende sted, helst med en lys overflate. Plasser blomsterpotte der. Men gjør det opp ned. Deretter får en stor skål. Sette den rett på toppen av blomsterpotte. Hvis du ønsker å få ekstra høyde, kan du stable noen av dem. Dette er sikkert en flott ekstrautstyr til bakgården (eller hage). Og siden blomsterpotter er tilgjengelig i mange former og farger, kan du velge de som utfyller målet plass.
  • Blomsterpotte utvalg (versjon 2). Begynn med en bambus dampskip. Skjær ut sentrum av sin to beste lag. Deretter får en blomsterpotte. Plasser den opp ned rett på bakken. Plasser det nederste laget av bambus streamer over den omvendte blomsterpotte. Fortsett ved å bringe ut en søppelpose. Plasser den på innsiden av bambus streamer. Etterpå fylle den opp med biter av rock. Sjekk ut søppel igjen. Hvis det er overflødig hengende ut av kanten, trimme den. Sette en av de to ringene som du klippet ut på toppen. Det burde skjule søppelpose. Etter det, får de resterende kuttet ut. Klipp ut eller skjære den slik at du kan lage et langt stykke. Fortsett ved å strekke det rundt bunnen av blomsterpotte. Når du helle litt vann der er din fuglebadet allerede gjort.
  • Søpla kan lokket variasjon. Dette er den enkleste versjonen å gjøre. Faktisk har du egentlig ikke trenger å bygge den. Kilde en søppeldunk lokk. Se etter en depresjon på bakken. Plasser lokket der så håndtaket er sikret. Forbedre den ved å sette noen bergarter (ornamental) eller noen grus nederst og ved tilsetning av vann. Dette er ideelt hvis det er ingen katter i hagen din.
  • Kaken plate og hengende kurv utvalg. Se etter en god plassering for dette satt opp. Du trenger et bestemt sted der du kan suspendere hengende kurv. Deretter, på toppen av din hengende kurv, kan du sette en pie plate. Kaken plate bør være tunge nok. Når kaken plate er plassert riktig, fyll den opp med vann. Forresten, se til at din hengende kurv er stor nok til å holde pie plate. Du ikke vil at kaken plate å alltid falle ut.
  • T han leftover firewood variasjon. Denne versjonen er absolutt den mest "naturlig" blant dine valg og minst kostbare. Du kan få et stykke fra fyringsved eller du kan klippe det ut av et tre som krever litt trimming. Når du har den perfekte tre stykke, meisle den ut. Lag et grunt område på den. Etter det kan du glatte det grunne området. Fortsett ved å plassere tre stykke i hagen din og fylle den opp med vann.

Hvordan lage en enkel, billig fuglebadet. Blomsterpotte utvalg (versjon 1).
Hvordan lage en enkel, billig fuglebadet. Blomsterpotte utvalg (versjon 1).

Så, hva er ditt valg?