E2y

Hvordan invitere kolibrier til hagen din

Selv om voksne kolibrier mate utgangspunktet på flower nectar

Selv om voksne kolibrier mate utgangspunktet på blomst nektar, kan de ikke opprettholde livet av fôring på dette alene. Faktisk avvise de nektar som kommer fra blomster med mindre enn 10% sukker. De lever av en art av insekter som er deres eneste kilde til mat når fuglefjell. Les retningslinjene nedenfor for å vite hvordan du kan invitere flere kolibrier til hagen din.

Hvordan invitere kolibrier til hagen din. Insekter og nektar er vesentlige deler av en kolibri kosthold.
Hvordan invitere kolibrier til hagen din. Insekter og nektar er vesentlige deler av en kolibri kosthold.
  • Insekter og nektar er vesentlige deler av en kolibri kosthold. Hummers få deres fett og protein krav fra insekter mens nektar gir ut sukker. Dette vil produsere sunne kolibrier. Og siden kolibrier er pollinatorer av hagene våre, vil de ikke pollinere godt hvis de er usunn.
Du må lage en hage som kolibrier nyte. Plante hagen med blomster som er rike på nektar. En god hage for kolibrier bør også være et miljø for fuglene også. Husk at verbena er kolibrier favoritt.
  • Hagen skal ha både solfylte og skyggefulle områder. De vil trenge de skyggefulle områder til abbor, og dette er også stedet hvor de vil bygge sine reir. Å ha trær som eukalyptus og piletrær i hagen din vil forsyne dem med alle de materialene de trenger for å bygge sine reir samt ting de trenger for hekking.
Hummingbirds kan gjøre sine små sommerhus ut av blader, kvister og spindelvev som de får fra trærne. Hummingbirds er tiltrukket av blomster som Beard Tongue, Red Fox, Honeysuckle, Holly Hocks, Columbine, Dag Lily, Bee Balm, Bleeding Heart and Rose Salvia.
  • Hummingbirds trenger å spise oftere enn noen annen fugl. De lever så ofte som 4-5 ganger i løpet av en time. Ikke bekymre deg hvis det blir ingen blomstrer og nektar. Du kan henge en mater eller flere feeders i hagen din. Men husk å få røde feeders fordi kolibrier er mer tiltrukket av fargen rød.
Dessuten er det veldig lett for fuglene å se fargen rød på avstand. Du kan enten lage din egen miks eller kjøpe en. Å lage din egen nektar mix, bare koke en del av sukker i fire deler vann. Hvis du ønsker å gjøre Pirates, koke en del sukker i åtte deler vann.
  • I hengende feeders i hagen din, plassere hver mater ca 30 meter fra hverandre og holde forer ren. Ikke legg noe i din mater annet enn sukker vann. Ikke bruk konditorfarge som en måte å tiltrekke seg kolibrier.
Husk at selv om honning er en perfekt kilde til sukker, aldri mate kolibrier med det fordi det er ikke sunt for dem. Jevnlig sjekke feeders å sørge for at de er fri for maur og sørg for at dine feeders er alltid full.

Når du velkommen kolibrier i hagen din

Når du velkommen kolibrier i hagen din, ta oppmerksom på at dette ikke bare er en sesongmessige ting. Du gjør en forpliktelse til disse fuglene når du begynte å få plass til dem i hagen din og skape et sunt habitat for dem. På grunn av dette, kan du være å gjøre disse fuglene er avhengig av deg.

Så, hvis du har besluttet å holde dem på hagen din, sørge for at de har alt de trenger når blomstene ikke er i blomst og ikke produserer nektar.