E2y

Hvordan du kan hjelpe ville vinter fugler

Vinteren kan være en magisk tid da verden er dekket i sparkly hvit og når folk kommer til å ta ut sine strøk og dekke seg i skjerf mens du drikker varm sjokolade. Vinteren, men kan også være svært dødelig for små dyr som er utelatt i kulden. Av alle dyr, fugler er en av de mest utsatt for herjinger av vinteren. Her er hvordan du kan hjelpe.

Hvordan du kan hjelpe ville vinter fugler. Perches.
Hvordan du kan hjelpe ville vinter fugler. Perches.
  • Vann. Når vinteren ruller av, knappeste element som fugler trenger er vann. I løpet av vinteren, vil de fleste vannkilder utenfor huset umiddelbart fryse og bli ubrukelig for fugler. På grunn av dette, mange fugler faktisk dø av dehydrering i løpet av vinteren. For å hjelpe, bør du scatter små skåler rundt plenen som skal ha en liten bit av vann. Fordi vann har en tendens til å fryse raskt i løpet av vinteren, er det best hvis du bruker lunkent vann slik at den vil forbli flytende så lenge som mulig. Ikke bruk kokende varmt vann, men siden fugler kan skålde seg mens du drikker varmt vann. Husk fuglene er veldig tørst i løpet av vinteren, og de vil vanligvis drikke noe, selv varmt vann. Å gjøre dette, men kan skade fuglen, og med føre til indre blødninger.
  • Mat. Bortsett fra vann, bør du også vurdere hengende fuglebrett rundt huset. Det er noen fugler som tilbringer mesteparten av vinteren hibernating og bare sover. Det er imidlertid noen fugler som fortsetter å jakte vinterstid. Hvis du bor i et skogkledd område, er det mulig at fuglen vil finne all maten den trenger alt av seg selv. Hvis du bor i en forstad, men det er vanligvis noen nøtter, bær og vill gnagere at fuglene kan mate på. I dette tilfellet bør du henge ut feeders som inneholder nøtter, frø og korn. Du kan fjerne materen etter vinteren, siden de fleste fugler kan brødfø seg selv når varmere vær ruller inn
  • Perches. Du kan også opprette perches eller fugl hus for vinteren fugler, spesielt hvis det er noen trær i ditt område. De fleste fuglene vil se etter trær og gjemme seg i grenene i løpet av vinteren. I byen, men det er få trær der fuglene kan ta ly. I stedet gir små fuglekasser som vil holde fuglene fra den harde kalde vinder vinteren. Kontroller at perches er store nok til å romme alle typer fugler i ditt område.
  • Berry busker. Slutt bør du vurdere å plante noen bær i området. Det er noen bær som har frukt som varer til vinteren. Disse plantene å holde fuglene godt matet selv om vinteren. Selv om frukt er alle tørket opp, kan fuglene vanligvis spiser frøene fra bærene. Enda bedre, vil busker holde plenen ser fint selv når snøen begynner å falle. Sørg imidlertid at du velger planter som naturlig trives i løpet av vinteren.

Hvis du hater å se døde fugler på bakken om vinteren, dette er noen av trinnene som du kan ta for å være sikker på at fuglene er i stand til å overleve vinteren.