E2y

Hvordan å splitte ting i en skilsmisse

Skilsmisse ble lovlig i Europa i 1970

Skilsmisse ble lovlig i Europa i 1970. Siden da har det blitt så lett å fil for det når ektepar ikke lenger tror deres ekteskap kan bli frelst. Hvis du og din betydelige andre (om å være ex-signifikante andre) har samlet litt av en formue, vil det være alvorlig prat om deling ting. Finn ut hvordan du splitte ting riktig her.

  • Leie en skilsmisse advokat. Få anbefalinger fra folk du stoler på. Når du setter et møte med en potensiell skilsmisse advokat, finne ut hans batting gjennomsnittet for å vinne bosetninger.
  • Husk at det er ditt er ditt. Dette gjelder de egenskapene du har ervervet før ekteskapet, slik at du ikke er juridisk forpliktet til å tilby dette opp til forhandlingsbordet.
  • Diskutere ekteskapelige hjem og alt i den. Du og dine betydelige andre sammen med advokatene må snakke om huset og dets innhold. Undersøke lovene i ditt når det kommer til dette og diskutere alternativer med advokater. Hvis du fortsatt betale for boliglån, eller hvis eiendomsmarkedet er på oppsving, er det en god idé å selge huset og dele kontanter. Nå, hvis den ene halvdelen av denne ekteskapelig partnerskap tjener mer og ønsker å kjøpe ut den andre andel, er dette også tillatt i domstol.
  • Snakk om din pensjon fond Hva du skal diskutere her er følgende:. Pension, 401k, bonuser, aksjer aksjer, forsikring, og selskapet tilbød overskuddsdeling pakker som dere begge likte som et ektepar. Er du villig til å ta et engangsbeløp når skilsmissen er endelig eller ville du heller vente å trekke midlene ved oppnådd pensjonsalder din? Du må hele prosessen forklart til deg av en skatt advokat fordi pengene saker er ganske komplisert å bli funnet ut av en lekmann. Du må forstå hva du signerer over slik at du ikke vil føle ranet på slutten. En spiss er at du trenger et dokument som kalles en QDRO å gjøre dette fast. Den QDRO er en innenlandsk ordning som ikke vil være contestable etter at den er signert.
  • Diskuter din interesse i virksomheten investeringer. Dette aspektet er spesielt vanskelig når begge navnene er bokstavelig talt på rulleteksten eller selskap mastetoppen eller hvor enn at det er nesten som en merkevare. Å vite sikkert, vil dommeren håndterer skilsmisse se inn i historien din om hvem som først begynte virksomheten, hvor mye bidratt mer inn i virksomheten økonomisk, og innsatsen hver og en tok for å få bedriften opp fra bakken. For denne spesifikke aspektet, det er mye jord å dekke. Du trenger en virksomhet appraiser som kan ta en titt inn i saker som angår omdømme, popularitet, bøkene (økonomi), eiendeler, gjeld, og interessenter.
  • Snakk om hvem som får bilen og andre biler. Noe som går på land, luft og sjø som du kjøpte og eide som et par vil også måtte deles opp. Du og dine advokater må finne ut den nåværende verdien av disse før disse er delt eller solgt for kontanter.

Hvordan å splitte ting i en skilsmisse. Leie en skilsmisse advokat.
Hvordan å splitte ting i en skilsmisse. Leie en skilsmisse advokat.

Nå som du har en grunnleggende idé av materialet aspekt som må deles opp mellom dere to, det er en ting som må være untouchable og det er dine barn. Hvis dere to kan egentlig ikke finne ut av det og deretter holde dem ut av rotet som de ikke har opprettet. Dine barn er dine beste eiendeler så dele foreldreansvar når skilsmissen er endelig innvilget.