E2y

Slik slår du på din kone

Du har kanskje allerede hørt dette: ". Kjennskap skaper forakt"

Kanskje fordi du har vært for tett og altfor kjent med din kone gjennom årene, begynner du å glemme de små tingene som pleide å gjøre henne føle seg lykkelig om forholdet. Du har kanskje selv følte at de små tingene ikke saken lenger siden du er nå mer moden og din bekymring er å sørge for dine barns behov. Uansett, er det ikke for sent å tenne den gamle flammen og bringe tilbake de søte tingene du liker å gjøre for hverandre. Her er noen måter på hvordan du kan slå på din kone - igjen:

Slik slår du på din kone. Bli kvitt de negative tankene.
Slik slår du på din kone. Bli kvitt de negative tankene.
  • Bli kvitt de negative tankene. Nå, har du kanskje oppdaget at det å være gift er egentlig ikke en dans på roser. Du kan ha oppstått situasjoner som enten frustrert deg eller gjorde du innser det, på en måte, suger ekteskap. Vel, hvis det er tilfelle, så er det beste alternativet for å gå videre. La gå av din følelsesmessige bagasje. Faktisk, hvis du tenker seriøst på det, siden du fortsatt er med din kone og du ønsker å tenne henne igjen, det er noe spesielt med forholdet. Kjærlighet kan ha vært å holde deg sammen. Bruk elsker å fjerne alle dine negative tanker og begynne på nytt.
  • Gjenoppdag kunsten å forføre. Begynn å forlate henne noen korte notater. Du kan forlate dem på uventede steder: inni henne dårlig, inne i lommen på henne dyrt jakke, på sidene på hennes favoritt bok. Du kan også begynne å kalle henne, bare spør hvordan hun gjør. Eller så kan du sende henne en e-post eller en tekstmelding. La de små anstrengelser opphisse henne. Gjøre henne forestille seg hva du er faktisk opp til.
  • Overrask din kone med en dato. Planlegge fremover. Tenk åstedet. Er det romantiske og intime? Tenk på hva du har. Er det spesielt? Når du kunngjøre invitasjon til daten din, gjør det litt spesielt. Hva med en syngende telegram? Eller sende henne et kort? Eller, setter den blant en haug med røde, røde roser? Under deg faktiske datoen, innrømmer hennes planen. Fortell henne at du ville ha en ny sjanse. Hvis hun er opphisset, så bør din etterfølgende innsatsen være verdt.
  • Være mer hengiven. Gi din kone en søt kyss når hun våkner om morgenen eller når du er i ferd med å dra på jobb. Hold hendene eller omfavne henne når du er alene på rommet ditt. Kose under lat helgene. Hviske til henne noen søte ord.
  • Finne tid til å være sammen med din kone. Tilbringe kvalitetstid med henne. Det kan være stor hvis du går ut for en film på en fredag kveld. Eller, du kan både ha en avslappende tur i parken mens du nyter solnedgangen. Eller du kan planlegge en helg ut-av-byen.

Utvilsomt er din kone kommer til å sette pris på ditt forsøk på å nå ut og å bringe tilbake den romantikken i ekteskapet ditt. Den minste hun kan gjøre er å gjengjelde dine gode intensjoner.