E2y

Hvordan ta vare på et spedbarn etter et bad

Bading et spedbarn er en fantastisk opplevelse. Men det er etter badet at du oppleve ekte bonding med babyen. Her er hva du bør gjøre etter bading et spedbarn:

  1. Rett etter hennes bad, pakk spedbarn i en myk, fluffy håndkle fortrinnsvis med hette. Pass på at håndkleet er laget av høykvalitets bomull og ikke blør ikke.
  2. Legge henne ned på en myk solid overflate som et stellebord. Tørk henne forsiktig i en myk, dabbing bevegelse. Sørg for å tørke områder der fuktighet kan bo som under armene, bak ørene, mellom lårene og under halsen. Når bretter av kroppen hennes er igjen fuktig, kan dette føre til hudirritasjon.
  3. Bruk hjørnet av håndkle til å tørke ørene. Du kan bruke en bomullspinne for å fjerne overflødig fuktighet fra hennes ytre øret, men ikke rent hennes indre øret. En bomullspinne kan også brukes til å rengjøre bare i nærheten av inngangen til nesen.
  4. Med rene hender, massere noen baby lotion på kroppen hennes. Ved hjelp av en sirkulær bevegelse, gni lotion forsiktig over huden hennes. Starter på skuldrene helt ned til føttene. Ikke plasser lotion på ansiktet hennes. Bruk akkurat nok lotion som det er lett absorberes. Velg en fuktighetskrem uten parfyme eller annen ingrediens som kan gi henne en allergi. Bruk aldri voksen body lotion uansett hvor mild den er. Spør barnelege om baby oljer som et alternativ.
  5. For å unngå gnagsår, gjelder cornstarch pulver på barnet ditt, spesielt i foldene i nakke, lår og albuer. Det er best å sette cornstarch pulver på hånden først da gjelde for bestemte områder. Pass på at den ikke får henne inn i øynene, nese, munn og ører. Unngå talkum pulvere eller baby pulver som inneholder talkum som en aktiv ingrediens. Noen studier har knyttet talkum med øvre respiratoriske problemer hos spedbarn.
  6. Sette på barnets bleie gjør at den sitter godt og ikke stramt. Hvis bleien er for stramt, kan hennes blodkar blir innsnevret. Hvis hun har utslett, kan du sette en barnelege foreskrevet bleie utslett salve på henne før du tar på bleie.
  7. Kle barnet i komfortable klær avhengig av vær og temperatur inne i huset.
  8. Bruk en myk babyen børste, forsiktig børste håret av barnet. Bruk aldri en kam på et spedbarn fordi det kan skade hodet eller treffer øyet hennes ved et uhell.
  9. Bruk spiker cutters er spesielt beregnet for spedbarn, trim hver spiker nøye om nødvendig. Du kan også vente til barnet sover så hun er ikke så masete når du trimme neglene.
  10. Unngå å sette colognes eller parfyme på spedbarn. Selv om cologne er laget spesielt for babyer, er det best å holde seg på dette før hun er litt eldre. Deodorant og parfyme kan inneholde ingredienser som barnet er allergisk mot.
Hvordan ta vare på et spedbarn etter et bad. Legge henne ned på en myk solid overflate som et stellebord.
Hvordan ta vare på et spedbarn etter et bad. Legge henne ned på en myk solid overflate som et stellebord.

Bading barnet er både en skremmende samt en spennende opplevelse. Den beste delen av hele badeopplevelse er etter badet. Dette er tiden da du kommer til å massere barnet forsiktig og bare nyte henne myk, glatt hud. Det er en stor bonding øyeblikk for dere to. Nyte hele bading og etter bading erfaring med spedbarn fordi denne muligheten ikke vil være rundt i lang tid.