E2y

Hvordan kjøpe babyens første sko

Det er en sann glede å se babyen walking, er det ikke

Det er en sann glede å se babyen walking, er det ikke? Ifølge barneleger, slik at babyen går barføtt eller med sokker er bra fordi det bygger muskler styrke og gjør ham mer kjent med sine egne fot bevegelser. Men på visse anledninger, er et par sko som kalles for. Og fordi det kommer til å bli hans første paret, kan kjøpe sko være litt overveldende på din del. Så vi gitt noen tips for å gjøre shopping for babyens første sko mer spennende og mindre stressende.

Hvordan kjøpe babyens første sko. Pass på at skoene er verken for stor eller for liten.
Hvordan kjøpe babyens første sko. Pass på at skoene er verken for stor eller for liten.
  • Vurdere materialer. Baby sko bør være laget av lette og pustende materialer for å hindre at babyens føtter fra svette for mye og stinkende. De beste materialer for baby sko er lerret og mykt skinn.
  • Pass på at skoene er verken for stor eller for liten Når skoene er for store, de vil gli av hælen hver gang barnet gjør et skritt;. Hvis for lite, han kommer til å ha blemmer etter en kort spasertur. Tærne kan også få innsnevret, som hindrer skikkelig fot bein utvikling. Så sørg for at skoene passer ham godt. Mellomrommet mellom tærne og kanten på skoene bør være så bred som bredden på tommelen. På baksiden, bør du være i stand til å sette pinky mellom skoen og babyens hæl.
  • Husk sålene. Sålene på skoene dine valg bør være fleksibel. De bør ikke være for hard og ikke for myk. Du vet en eneste er fleksibel når du kan enkelt bøye den. Også Trekkraften er svært viktig. Sålene bør gripe overflaten godt, hindrer barnet sklir.
  • Velg mellom borrelås og blonder. Borrelås sko ikke trenger å bli retied etter noen få minutter, så de er praktisk for deg som forelder. Husk imidlertid at etter en tid, kan barnet lett lære å angre borrelås på egen hånd og bære skoene. Blonder, på den annen side, må retying men tar en eldre sinn til unknot og så kan ikke være lett slitt av. Du skjønner, det er en fordel og ulempe for både borrelås og blonder, og det er egentlig opp til deg å velge hvilken av to du vil velge å kjøpe.
  • Handle på riktig tidspunkt. Du definitivt må løping hit og dit fra en butikk til en annen når du kjøper sko, så det er nødvendig at du handler når babyen er i sin beste oppførsel og humør. Bedre hvis du mate ham godt og la ham få en lur før shopping. Hva du ønsker å unngå er en baby jammer når du setter skoene på ham og ber ham om å gå rundt i butikken.
  • Tillat barnet å gå med sko. Det er ikke nok til å passe i skoene. Du bør la barnet gå i noen minutter før du bestemmer om skoene er faktisk riktig for barnet. Etter turen, sjekke barnets føtter. Hvis du ser røde flekker mest spesielt på hælene, ikke kjøpe skoene. Se etter et annet par.

Babyer føtter vokser ganske fort, så husk å ha babyens føtter ombygget etter noen få måneder. Du må kanskje også å kjøpe nye sko når du ser at skoene begynner å slites ut, og når det ikke er nok plass i tå og hæl områder.