E2y

Hvordan du velger den beste fødselspermisjon bras

Fødselspermisjon eller sykepleier bras er laget for å gi trøst til de kommende mødre og å gi støtte til sine forstørrede bryster. Det er viktig å bære dem gjennom hele svangerskapet for å bistå begge brystene i deres økende størrelse og ømhet. Vanlige BH kan ikke gi den samme støtten som du vil få i å bruke fødselspermisjon bras. Det finnes ulike typer av pleie-BH for moms som planlegger å amme, eller for de som ikke gjør det.

En stor faktum om disse bras er at kvaliteten blir bedre etter hvert som flere selskaper inn på markedet. Fødselspermisjon slitasje selskapene er alltid å tilby nye løsninger på eksisterende problemer. Så ikke bli overrasket om du finner ut at merkevaren som passer deg perfekt var en gang et problem til din slektning eller din venn. Når du ber om et råd om hvilket merke eller type for å bære, må du vurdere den siste tiden personen du spør bære disse bras.

Disse vil hjelpe deg om hvordan du velger fødselspermisjon bras.

Hvordan du velger den beste fødselspermisjon bras. Du må være forberedt på ulike bryst endringer under svangerskapet.
Hvordan du velger den beste fødselspermisjon bras. Du må være forberedt på ulike bryst endringer under svangerskapet.
  • Du må være forberedt på ulike bryst endringer under svangerskapet. Du vil oppleve ømme bryster og sår i løpet av de første tre månedene. På den andre trimester, vil brystene dine bli mer øm og på de fleste tilfeller smertefullt. Og på den siste trimester, kan du bare ikke kjenne dem lenger. Graden av støtte øker hvert trimester.
  • Bestem deg for om du vil amme barnet eller ikke. Hvis du valgte å, må du vente til tredje trimester før du kjøper fødselspermisjon bras. Dine bryster vil være på topp for å øke i størrelse i løpet av siste trimester til noen uker eller dager før fødselen. Mesteparten av tiden, brystene forbli i denne størrelsen før du slutter å amme.
  • Dine bryster vil selvsagt fortsatt bli utvidet, selv om du ikke har tenkt å amme. Du må bruke en større cup størrelse og en større BH for å møte den økende bryst størrelse i løpet av andre og tredje trimester.
  • Det er viktig å velge BH som er laget av bomull og myk nok til at du føler deg komfortabel. For å hjelpe deg med å velge de riktige BH for deg, spør deg selv om du kan sove med dem på. Hvis ja, så gå og kjøpe den. Du kan sove med BH på under graviditet når brystene er ømme
  • Husk at BH har elastiske materialer som vil strekke etter måneders bruk. Kjøpe en bh som passer deg på sin siste kroken. Du kan deretter justere den på sin andre kroken når din bra til slutt strekker.
  • Du skal bruke disse bras i regelmessig mens du er gravid og ammer. Prøv å ha minst tre BH, slik at du kan vaske dem jevnlig. Husk at det kan være lurt å bruke dem under sover.
  • Ikke ha underwire BH under hele svangerskapet. På et tidspunkt, vil barnet ditt bevege seg og vil presse opp brystkassen. Iført underwire bras vil forårsake smerte og ubehag når dette skjer.
  • Du kan velge å bruke sports-BH i løpet av første trimester. Det kan sikkert gi deg god komfort, spesielt under netter. Det er ikke tilrådelig å bruke en sports-BH i løpet av de to siste trimester, though. Ved hjelp av denne type BH vil presse dine kanaler og vil forsinke melk i kommer ut for amming.