E2y

Hvordan å erobre bivirkninger av clomid

Klomifensitrat

Klomifensitrat, også kjent som Clomid, er en populær og mye brukt fruktbarhet narkotika. Det er en fruktbarhet medikament som hjelper utvikle egg follicles. Clomid er vanligvis foreskrevet for kvinner som ønsker å bli gravid, men har eggløsning problemer. Imidlertid ikke stoffet ikke fungere hvis problemer i svangerskapet er forårsaket av problemer i egglederne. Den kommer i pilleform som gjør det enkelt å bruke. Clomid er billig sammenlignet med andre fruktbarhet narkotika. Det er vanligvis tatt for fem (5) dager. Den første pillen er tatt på tredje eller femte dag i menstruasjonssyklusen. Første dag, som er den første dagen i menstruasjonen. Som alle andre legemidler kan Clomid ha bivirkninger, de vanligste av disse er hetetokter, ømme bryster, humørsvingninger og kvalme.

Hvis legen foreskriver Clomid for å øke sjansene for unnfangelse, ikke bekymre deg for mye om sine bivirkninger. Følgende er noen tips for å følge for å erobre bivirkninger av Clomid:

Bruk bare som anvist

Bruk kun som anvist. Clomid er en fruktbarhet narkotika. Imidlertid kan ikke alle kvinner med fertilitetsproblemer ta Clomid. For noen vil det rett og slett ikke fungerer. Det er nødvendig å oppsøke lege for å vite om Clomid vil bli anbefalt for deg. Kvinner som prøver å bli gravid og har vanskeligheter med å bli gravid kan ha ulike grunner til at de ikke kunne bli gravid. Når vurdert av en lege og foreskrevet med Clomid, må du følge legens anvisninger.

Unngå alkohol

Hvordan å erobre bivirkninger av clomid. Ikke ta clomid lengre enn foreskrevet av legen din.
Hvordan å erobre bivirkninger av clomid. Ikke ta clomid lengre enn foreskrevet av legen din.

Unngå alkohol. Når du begynner å ta Clomid, vent til du vet hvordan det vil påvirke systemet. Unngå alkohol er tilrådelig, da Clomid kan føre til svimmelhet, eller visjon forstyrrelser.

Ikke ta Clomid lengre enn foreskrevet av legen din. Langtidsbehandling med Clomid anbefales ikke.

Resten

Resten. Clomid er et potent medikament. Det reagerer med kroppsvev inneholder østrogen reseptorer. Dette inkluderer hypothalamus, hypofyse, eggstokk, endometrium, vagina, og livmorhalsen. Gitt hvordan dette stoffet fungerer, er det sterkt anbefalt at du holder stressende aktiviteter på et minimum for å redusere sjansene for å føle bivirkningene.

Konsultere legen din før du tar andre medisiner

Konsultere legen din før du tar andre medisiner. Noen legemidler kan ikke fungere godt eller kan motvirke effekten av Clomid. For eksempel, som kvalme kan være en bivirkning, spør legen din hva kvalme medisiner kan arbeide med Clomid.

Forholdsregler

Konsultere legen din før du tar andre medisiner. Konsultere legen din før du tar andre medisiner.
Konsultere legen din før du tar andre medisiner. Konsultere legen din før du tar andre medisiner.

Forholdsregler. Hvis du tror du er gravid, må du slutte å ta Clomid. Det er best å gå til legen din umiddelbart.

Ikke ta to piller av clomid hvis du savner en. Få råd fra legen din om hva du skal gjøre hvis dette skjer.

Ikke vær redd for å stille spørsmål

Ikke vær redd for å stille spørsmål. Hvis du får følelsen av at noe skjer, ring legen din umiddelbart. Legen vil være mer enn velkommen til å hjelpe deg.

Dette er noen tips for å hjelpe deg å erobre bivirkninger av Clomid. Aldri ta sjanser ved å ta noen medisiner på egen hånd, spesielt narkotika så potent som Clomid. Konsultere legen din for å få flere forslag om dette.