E2y

Hvordan å adoptere et barn fra stat fosterhjem

For mange familier

For mange familier, adoptere et barn er en fantastisk måte å utvide sin familie. Ett alternativ for familier som er interessert i å adoptere et barn er å adoptere et barn fra staten fosterhjem system. Det finnes tusenvis av barn i Europa for tiden i statlige fosterhjem, drømmer om å bli en permanent del av en familie. Du kan lære om adopsjon lover og regler i staten ved å ta klasser på disse fagene, klikk her for gratis, detaljert informasjon om hvordan du registrerer deg for disse kursene.

Nedenfor er en oversikt over tiltak for å adoptere et barn fra fosterhjem

Hvordan å adoptere et barn fra stat fosterhjem. Nedenfor er en oversikt over tiltak for å adoptere et barn fra fosterhjem.
Hvordan å adoptere et barn fra stat fosterhjem. Nedenfor er en oversikt over tiltak for å adoptere et barn fra fosterhjem.

Nedenfor er en oversikt over tiltak for å adoptere et barn fra fosterhjem. Adopsjon lover og rutiner varierer fra stat til stat, og derfor trinnene nedenfor er generell informasjon. Din lokale menneskelige tjenester eller sosiale tjenester kontoret kan gi mer spesifikk informasjon.

Det første skrittet mot adopsjon er å kontakte ditt lokale kontor for en søknad. I noen stater, vil dette være et lokalt kontor av statens Department of Social and Health Services. I andre stater, er adoptivforeldre tjenester administreres gjennom fylket, under Department of Social Services eller Department of Human Services. Telefonnumre for disse kontorene kan være plassert i regjeringen delen av telefonboken.

Når du har fullført søknaden din

Når du har fullført søknaden din, er neste steg å bli lisensiert som et fosterhjem leverandør og fullføre et hjem studie. I mange jurisdiksjoner, er fosterhjem lisensstatusen nødvendig før et barn kan plasseres i ditt hjem. Konsesjonsprosessen varierer fra stat til stat, men vil trolig inneholde flere komponenter. Disse inkluderer gjennomføring av nødvendig opplæring, gjennomføre kriminelle bakgrunnen sjekker på alle voksne i hjemmet ditt, og sjekke referanser. Hjemmet Studien samler detaljert bakgrunnsinformasjon. Din medisinske historie, økonomisk status, og familiens historie, er all informasjon som trolig vil bli samlet under intervjuer med sosionom. Denne informasjonen vil bli brukt til å hjelpe matche deg med et barn.

Når du har fullført søknaden din. Deretter vil du og barnet møte.
Når du har fullført søknaden din. Deretter vil du og barnet møte.

Når hjemmet studien og fosterhjem lisensstatusen er fullført, er neste skritt å velge et barn. Dette kan skje på to måter. Først kan en sosialarbeider kontakte deg om et barn de tror vil være en god match for din familie. Sekund, kan du ta kontakt med sosionom om et barn du finner i en adopsjon registret - en bok eller et nettsted som inneholder grunnleggende informasjon om barn tilgjengelig for adopsjon.

Deretter vil du og barnet møte

Deretter vil du og barnet møtes. Over tid vil besøk blir lengre i varighet og hyppighet før barnet flytter inn i ditt hjem. En sosialarbeider vil fortsette å jobbe med deg og barnet ditt før adopsjonen er endelig.

Endelig, vil rettslige skritt bli tatt for å sluttføre barnets adopsjon. Du må kanskje ansette en advokat, som vil sende en adopsjon begjæring til retten. Hvis du har klart å plukke opp en menneskelig tjenester grad under den lange prosessen med adopsjon, kan du være i stand til å hjelpe utkast noen ekstra papirer som kan være nødvendig. Mange stater vil refundere deg for advokat og andre saksomkostninger. Etter alt papirarbeidet er gjort, vil du ha en avslutning rettsmøte - en spennende dag når barnet vil lovlig bli en del av familien din!