E2y

Hvordan bygge en ilder trådbur

Hvis kjæledyret ditt ilder trenger et hjem og kjøpe et ferdig en er for dyrt, kan du prøve å ta gjør-det-selv rute og bygge en selv. De fleste av merdene for salg er ganske fancy, men kanskje ikke passer dine behov eller din ide om hvordan buret for ditt kjæledyr ilder skal være. Byggingen av en billig, ferdig man kan ikke være solid og vil bare vare i en kort tid. En ilder er ganske sterk og må ha et bur som er holdbare, riktig konstruert og har god ventilasjon. En wire bur er det mest egnet bolig for ilder din. Og som du kommer til å bygge en, kan du bestemme hvor stor buret vil være å gjøre ilderen bevege seg fritt og komfortabelt. Her er hvordan å bygge en ilder wire bur:

Hvordan bygge en ilder trådbur. Montering de tingene som du trenger.
Hvordan bygge en ilder trådbur. Montering de tingene som du trenger.

  • Designing buret. Den første tingen å gjøre er å komme opp med utformingen av ilder wire bur. Hvor mange ildere har du? Ønsker du å bygge noen spesielle funksjoner? Hvor vil du holde buret? Du må være i stand til å svare på disse spørsmålene før du begynner å bygge buret. Husk at du er arkitekt for prosjektet, og at du kan tilpasse buret men måten du ønsker. Du har frie tøyler på å utforme buret så å komme opp med et design du liker er svært viktig. Ideelt, for en enkelt ilder, bør dimensjonene være 3 meter i lengde, 2 meter i høyde og 2 meter i dybde. For hver ekstra ilder legge om en foten av lengde og høyde.
  • Montering de tingene som du trenger. Du trenger tykk kryssfiner, stick-on vinyl fliser, 13 meter av hønsenetting med en tomme hull, 2-tommers x 4-tommers tre kutt i seks stykker av tre meter i lengde og 10 stykker 2 meter i lengde. Du trenger også to mellomstore hengsler, treskruer, U-spiker eller etterbehandling negler.
  • Bygge ledningen buret. Bygg bunnrammen først. Kombiner to stykker av to meter lang 2x4s med 3 meter lang 2x4s å lage et rektangel. Gjør to av disse. Det andre vil bli brukt for buret dekselet. Plass fire 2 meter lang 2x4s i oppreist stilling på de fire hjørnene av den nedre ramme. Bruk treskruer til å feste stolpene. Bruk de resterende 2 meter lang og 2 meter lang 2x4 stykker som seler for den øverste delen av buret ramme. Mål bunnen og skjære et stykke tykk kryssfiner til størrelse. Line kryssfiner med stick-on vinyl fliser å beskytte overflaten mot søl og flekker. Fest bunnen med treskruer. Dekk toppen av hønsenetting, klippe det til riktig størrelse og forankring med U-negler. Du kan også bruke etterbehandling spiker og bøy det etter spiker er om lag tre fjerdedeler gjennom skogen. Dekker nå de tre sider av den nederste delen av buret med hønsenetting. Fest hengsler til en langside av dekselet og til den øverste del av buret. Legg en lås til lokket som en ilder er en stor flykte artist.
  • Legge møbler. Du kan legge plast vann retter, leker og gjenstander inn i buret slik at ilderen har ting å leke med. Gjenstander bør ikke være liten nok for ditt kjæledyr å svelge, og bør ikke være farlig for dyret å samhandle med.

Bygge en ilder wire bur på egen hånd kan for tilpasning og sparer deg for mye penger. For så lenge du bruker de riktige materialer og følge grunnleggende design og håndverk prinsipper, bør du være i orden.