E2y

Hvordan være en hemmelig venn i posten

Bli en hemmelig venn i posten kan hjelpe deg å bruke din tid og bygge relasjoner og samtidig opprettholde anonymitet. Online hemmelige pal nettsteder som Angel Winks Secret Pal Post Card Shoppe gjør det mulig å sende anonyme vennlige bokstaver på nettet uten å måtte avsløre deg selv. I den vanlige verden eller via brevpost, kan dette vise seg å være vanskeligere. Uansett årsak, her er fremgangsmåten i din søken for å bli en meget imponerende hemmelige venn via vanlig post:

  1. Forbered dine verktøy. Du må ha et lager av skrivesaker, penner og andre elementer. Disse vil hjelpe deg med å forberede for din hemmelige venn misjon. Du må kanskje etterfylle fra tid til annen. Hvis du virkelig ønsker å være en hemmelig venn for mange mennesker, må du kanskje sette av et budsjett for skrivesaker og andre kunstneriske måter å uttrykke din kjærlighet og omsorg.
  2. Håndskrift er en faktor. Hvis du skal bruke din egen håndskrift i din dominerende hånd, kan du være lett gjenkjennelige. Finn en måte å endre din håndskrift. Eller hvis du har råd til det, prøv å få en anstendig datamaskin font, som ser nær håndskrevne stiler. På denne måten vil du være anonym og hemmelig til pal at du prøver å muntre opp.
  3. Vurdere alternativer for levering. Gjøre avtaler med postkontoret hvis du kan. Eller i det minste, finne en måte å levere brevene til mottakerne uten å ha dem oppdager at det er deg bak de hemmelige bokstaver.
  4. Varier skriftlig tilnærming. Du kan også være lurt å vurdere ulike tilnærminger. Veksler mellom lange brevene og korte men søt linjer. Har du ikke en signatur stil som vil gi mottakerne hint om din identitet. Med mindre du virkelig ønsker å bli oppdaget til slutt, sørg for at du bruker forskjellige slag.
  5. Vær konsekvent eller angi en tidsplan. Å være en hemmelig venn er utover å være en rettferdig vær venn. Du må holde kontakten inn og ut av sesongen. Dette betyr at selv når det er dager da du går tom for ord, du har fortsatt å holde kontakten og sende noe. Du kan også sende elementer i stedet for ord hvis du er virkelig på en tørr spell.
  6. Hold dine intensjoner tydelig frem. Siden du opprettholde anonymitet, er målet å oppmuntre og ikke å skremme gjenstand for hengivenhet. Hold plassere som sikrer uttalelser gjennom hele brevene slik at du ikke vil bli vedtatt som en stalker.

Det er mange formål for å bli en hemmelig venn i posten

Hvordan være en hemmelig venn i posten. Forbered dine verktøy.
Hvordan være en hemmelig venn i posten. Forbered dine verktøy.

Det er mange formål for å bli en hemmelig venn i posten. Det ene er å hjelpe en syk venn gjenopprette ved hjelp av muntre meldinger. En annen er ved å uttrykke beundring for noen som kanskje ikke akkurat mottakelig for dine følelser hvis du avslører deg selv i dine meldinger. Ditt formål kan variere over tid, men som ikke vil holde deg fra å nyte å bli en hemmelig venn som gir ut oppmuntring uten å bli nødvendigvis anerkjent for det!