E2y

Hvordan å underholde på din block party i sommer

En blokk partiet kan være den mest interessant idé for denne sommeren

En blokk partiet kan være den mest interessant idé for denne sommeren. Med denne kan du bli kjent med dine vennlige naboer og tilbringe litt kvalitetstid med dem. Imidlertid er den eneste utfordringen her er hvordan du kan være sikker på at alle gjestene blir underholdt når dagen av partiet kommer.

Faktisk, som en vert, må du gjøre hva det tar å få alle til stede glad og tilfreds. Så for å være sikker på suksess for din block party, her er noen tips du kan vurdere å ta med gjester for dette partiet:

Hvordan å underholde på din block party i sommer. Planlegg hele partiet på forhånd.
Hvordan å underholde på din block party i sommer. Planlegg hele partiet på forhånd.
  1. Planlegg hele partiet på forhånd. Dette inkluderer programmet, underholdning, mat, drikke og en masse andre ting. Når alt er organisert, kan du forvente en jevn-seiling fest for hver og en av dere. På slutten av dagen, kan alle gjestene tilbringe en god tid i partiet uten å bekymre deg for noe annet.
  2. Leie entertainers. Det finnes en rekke typer underholdning som du kan invitere i blokk partiet å sette stemningen på alle gjester. For én, kan du leie et band til å underholde alle dere med gode låter i hele partiet. Du kan også leie en klovn, en magiker, og andre parten underholdere. Også leie flere parts utstyr er en god idé. Dette kan inkludere dansegulvet, trampoline, sprette hus, og liker å underholde barna og andre voksne også.
  3. Start en show off. Dette kan være et utstillingsvindu for talenter av alle gjestene i blokken partiet. Du kan være vert for en kokk off av favoritt mat av nabolaget ditt. Eller du kan også lage en måte å installere en karaoke maskin og kaste litt sang konkurranse.
  4. Tillate naboer for å få inn sin egen underholdning. Partiet vil være mye lykkeligere hvis det er forskjellige valg av underholdning i huset. Derfor, når du inviterer folk til blokken party, råde dem at enhver form for underholdning er velkomne.
  5. La alle delta i et morsomt spill. Tenk på et spill som alle kan du virkelig nyte. Det kan være Limbo eller bare noe annet. For sikker, gjester, unge og gamle, vil nyte slike type spill. Deretter arrangere noen belønning for den som vinner utfordringen.
  6. Inneholde en kort men nyttig diskusjon i partiets program. Når vi snakker om dette, refererer det til noe som vil være gunstig for alle dine nabolaget gjester. For eksempel kan du legge til rette for det lokale brannvesenet for å gi en kort diskusjon om sikkerhet. Denne måten, vil gjestene ikke gå hjem med ren underholdning alene, men også med nyttig kunnskap. Du kan også invitere andre organisasjoner som fremmer resirkulering, grønn hverdag, energiøkonomisering, og lignende.

Nå kan du og resten av naboene sikkert ha en av de beste minneverdige somrene noensinne. Med den spesielle blokk fest, vil alle dere sikkert ser frem til neste samling i fremtiden.