E2y

Slik holder du en jobb forholdet hemmelig

Hvis du har jobbet på et kontor

Hvis du har jobbet på et kontor, små eller store, reiser noen hint av sladder på lysets hastighet. Selv folk du tror du kan stole på kunne sette et potensielt mål på ryggen. Dating på arbeidsplassen kan også være mer av en brann starter, om du og partneren din er i et kontormiljø eller andre steder. La oss gå gjennom noen viktige faktorer om hvordan å holde forholdet privat på jobb.

Slik holder du en jobb forholdet hemmelig. Dernest unngå flørtende atferd på jobben.
Slik holder du en jobb forholdet hemmelig. Dernest unngå flørtende atferd på jobben.

  1. First off, er ​​arbeid arbeid, ikke for sosialt samvær med mindre din posisjon krever det. Hvis du er en sosial sommerfugl, så holder til emner om arbeid. Så vanskelig som det kan være til tider, er dette det beste alternativet for å holde arbeidet forholdet hemmelig. Hvis ingen vet ditt kjærlighetsliv før du starter dating som hemmelig kjærlighet, vil du være bedre i stand til å holde det hemmelig når du begynner dating noen fra jobben.
  2. Dernest unngå flørtende atferd på jobben. Folk på arbeidsplassen er alltid ser, uansett hvor ubetydelig du tror din tilstedeværelse er. Hvis du ser din nye kjærlighet på jobb, er et smil en hyggelig gest, og ser ikke ut av normen på arbeidsplassen. Andre på arbeidsplassen vil ikke tenke noe mer over det, slik at for din kjærlighet forholdet i arbeid for å holde seg rolig og vennlig.
  3. For det tredje, bo på skrivebordet. Ikke gå til partneren din pult mer enn du må, bruke e-post eller telefon for mer privatliv. Hvis du får opp fra pulten og gå til partneren din pult, risikerer du ikke bare å komme i trøbbel på noen steder, men også å få din partner i trøbbel også. Hvis du er i et forhold på jobben, holde den så lav nøkkel som mulig, er dette den beste måten å holde seg under radaren.
  4. Enda viktigere enn alt, ikke komme inn noen heftige diskusjoner, mens på jobb med din hemmelige elsker. Dette er en fortelle tale tegn på at noe er på gang mellom deg og din kjæreste på jobben, spesielt hvis dere begge synes plaget. Dette vil føre til at medarbeidere som gjør se dere begge, for å være nysgjerrig på hvorfor alle plutselig den smilende stoppet eller kanskje over høre en opphetet krangel i hallen måte. Dette vil også antennes sladder, og er en måte hemmelig kjærlighetsforhold på jobben vil få ut.
  5. Hvis du ønsker å ta lunsj sammen med din hemmelige partner, er det beste alternativet å gå bort fra kontoret eller arbeidsplassen. Hvis du kan, la til forskjellige tider, la din hemmelige elsker å la noen få minutter før du og deretter møte opp med dem. Hold deg unna alle restauranter der du vet går andre kolleger til å spise sin lunsj. Du kan selv legge til mer romantikk mellom deg og din kjæreste på jobb ved brun bagging lunsjen din og gå til en park like ved eller bare sitte i bilen sammen, snakker. Tilbringe tid sammen privat under lunsj vil tillate deg å snakke om arbeid eller noe annet, og holde hemmelig kjærlighetsforhold på jobben mer privat.