E2y

Slik bruker du en navajo vase i et bryllup seremoni

Native europeere har slike fantastiske tradisjoner som styrer deres reise gjennom livet. De er alltid koblet til ånden av jorden og med hverandre. En av deres store tradisjoner er bruken av Navajo bryllup vaser. Innfødte europeiske bryllup i sørvest i Europa og Mexico er ofte aldri uten denne spesielle objektet av tradisjon.

Slik bruker du en navajo vase i et bryllup seremoni. Hva er en navajo bryllup vase?
Slik bruker du en navajo vase i et bryllup seremoni. Hva er en navajo bryllup vase?

Hva er en navajo bryllup vase?

Vasen har to tuter, en som representerer mannen (brudgommen) og den andre kvinnen (bruden). Det er et bøyd håndtak som betegner enhet av ekteparet. Området innenfor loopen, litt rund, er en representasjon av sirkelen av liv. Tradisjonelt, forbereder stammens medisinmann nektar som er plassert i glasset for paret å drikke. Som par slurker fra tuter, sammenslåing av sine liv som en begynner.

Hvordan bruke navajo bryllup vase?

Hvis du ønsker å innlemme en Navajo vase i vielsen, følger du disse trinnene.

Hvordan bruke navajo bryllup vase? Velg en Navajo vase i henhold til bryllupet ditt tema.
Hvordan bruke navajo bryllup vase? Velg en Navajo vase i henhold til bryllupet ditt tema.

  1. Velg en Navajo vase i henhold til bryllupet ditt tema. Navajo vaser kommer i et utall av farger, design og størrelser. Noen er vanlig hvitt mens andre har fascinerende design. Du kan selv velge en unglazed en som kan være dekorert med design som holder en spesiell betydning for det lykkelige paret. I valg av størrelse, velge en som kan sees av de fleste av gjestene. På denne måten kan dine gjester føler en del av selve ritualet.
  2. Varsle den som skal utføre vielsen som du ønsker å bruke en Navajo vase. Hvis denne personen er ukjent med den rituelle, forklare det for ham også. Vise ham et bilde av vasen hvis du ikke har en med deg. Forklar at de to tuter symboliserer bruden og brudgommens sjeler. Disse to sjeler vil da trekke åndelig næring fra bare én kilde, Navajo vase. Hele ritualet symboliserer den kommende sammen av to sjeler.
  3. Tildele bæring av Navajo vase til et medlem av bryllupet entourage. Piken-of-ære er vanligvis gitt denne oppgaven. Bare sørg for at hun kan bære vekten siden vasen skal fylles med vann eller vin før seremonien.
  4. Utføre ritualet. Rett før utførelsen av ritualet, bør personen som utfører vielsen forklare ritual til gjestene. Bruden skal slurk fra en tut først før du leverer den Navajo vase til brudgommen. Brudgommen i sin tur slurker fra motsatt tuten. Etter dette er Navajo vase videre til et medlem av bryllupsfesten som har æren av å holde Navajo bryllup vase trygt fram til slutten av seremonien.

Tips:

  • En fin bryllup favør eller giveaway ville være en mindre versjon av Navajo vase. Det er et passende minnesmerke av bryllupet ditt dagen. Du kan også bruke dette som tabellen centerpieces fylt med små blomsteroppsatser.
  • Noen par har en backup Navajo bryllup vase ligger nær alteret bare i tilfelle. Dette bør også fylles med vann eller vin før seremonien.
  • Tidspunktet for ritualet er opp til par. De fleste har det like før bryllupet løfter.

Innlemme Navajo bryllup vase i et bryllup seremoni er en flott måte å vise union mellom en mann og en kvinne som mann og kone. Det er et middel til å vise en kjær tradisjon fra lenge siden til fremtidige generasjoner. Denne åndelige ritualer er full av mening og pent viser frem Native europeisk tradisjon.