E2y

Omsorg for en tysk Shepherd: trening og stell

Få tips for å hjelpe deg å ta vare på dette populære hunderase

Den tyske Shepherd fortsetter å bo på det "Most Wanted List» på grunn av rasens kongelig intelligens.

Velsignet med evnen til å tjene mennesker på mange forskjellige måter, fungerer denne rasen i feltet med både militære og politiet, tjener på søk-og redningsoppdrag og nyter anerkjennelse som en utmerket service hund for svekket. En tysk Shepherd ble avlet for å gjete og beskytte. De er veldig lojale, og ville gjerne stå i fare for å beskytte noen de har limt med.

Omsorg for en tysk Shepherd: trening og stell. Tyskeren Shepherds kan gjøre gode innendørs hunder.
Omsorg for en tysk Shepherd: trening og stell. Tyskeren Shepherds kan gjøre gode innendørs hunder.

Tysk Shepherds vanligvis kommer i sobel, sort og black and tan. De står mellom 22-26 inches og deres vekt varierer mellom 60-95 pounds. Her er hvordan du tar vare på dette dyret.

  1. Du bør bare kjøpe tyske gjeterhunder fra anerkjente oppdrettere. Dårlig avl kan føre til temperament og helseproblemer. Se etter en oppdretter som er en tysk Shepherd Dog League-medlem og OFA sertifisert.

   Få tips for å hjelpe deg å ta vare på dette populære hunderase. Tyskeren Shepherds krever svært liten hund grooming.
   Få tips for å hjelpe deg å ta vare på dette populære hunderase. Tyskeren Shepherds krever svært liten hund grooming.


  2. Du bør ta din tyske Shepherd til din veterinær, som vil vaksinere hunden din, orm henne og snakke med deg om noen hund helseproblemer som denne rasen kan være utsatt, slik som hudirritasjon og tørrhet, HD og albue dysplasi, diabetes og OCD (en degenerativ bensykdom).


  3. Tyskeren Shepherds kan gjøre gode innendørs hunder. Deres ivrige intelligens gjør dem ganske lett å huse trene. Tyskeren Shepherds kan ikke fungere godt inne i et hjem som har små barn, og disse hundene naturligvis komme sammen med alle barn, men små barn kan noen ganger bli bølle og høyt, noe som kan forstyrre hunden. Mens den tyske Shepherd er ikke en krevende hund, de elsker sine menneskelige familie og verke for menneskelig samhandling.

   Selv om de tjener vel som innendørs hunder, gjør tyske Shepherds kreve en god mengde trening og aktivitet for å være lykkelig. Planlegg fysiske aktiviteter som stimulerer hundens sinn også, siden denne rasen er så intelligent.


  4. Tyskeren Shepherds krever svært liten hund grooming. De vil kaste, så regelmessig tannpuss er nødvendig. Shedding vil være mest alvorlig i løpet av våren. Du bør bruke en gummi børste som vil bidra til å stripe ut den døde pelsen. Du bør også forvente å måtte støvsuge regelmessig og det kan være lurt å kjøpe en lo roller for klær og møbler.


  5. Fordi tysk Shepherds er så sterk-minded, bør de få lydighetstrening når de er unge. Men trening en tysk Shepherd kan gjøres senere også fordi de er så intelligente hunder og liker å lære nye ting. Deres høye intelligens, lojalitet og lang oppmerksomhet span gjør dem enkle å trene og ivrig etter å behage. Den tyske Shepherd kan trenes til å gjøre nesten hva som helst. Pass på å også oppmuntre sunn sosial atferd når hunden er ung, vanlig eksponering for mennesker kan fremme bedre temperament i en moden hund.


  6. Tyskeren Shepherds spiser ikke veldig mye. De vanligvis spiser bare ett måltid per dag, med en hundekjeks eller annen mat godbit for andre måltidet. Du kan tilby mer mat, men hunden kan ikke spise den. Pass alltid på å gi friskt vann.