E2y

Maleri et barns Dresser-tips og teknikker for barnas kommoder

Lær å male møbler og hvordan du gjør barnas brukte kommoder ser nye

Som de fleste vet, er nye møbler svært kostbar, og en investering som kan sees på som en luksus, spesielt når du bor på et stramt budsjett. Dette er spesielt sant når de vurderer barnas rom. Før du åpner opp vesken eller lommeboken, tenke kreativt for et minutt. Foreldre kan lett slå brukte møbler inn i nye og dekorative møbler for barnas rom i noen få enkle trinn ved å lære hvordan å gjenopprette en gammel kommode ved hjelp av litt maling og albue fett.

Maleri et barns Dresser-tips og teknikker for barnas kommoder. Velge farger.
Maleri et barns Dresser-tips og teknikker for barnas kommoder. Velge farger.

Å male et barns dresser:

 1. Velge farger. Det er best å prøve å velge de fargene du ønsker før du går til å kjøpe maling. Dette vil holde deg fra å bli overveldet av valgene når du kommer til maling butikken.
 2. Plukke opp lakken. Sørg for at du får en kunnskapsrik salg person til å hjelpe deg å velge hvilken type maling du trenger. Det finnes flere typer der ute, og du vil være sikker på at du får den rette.
  • Sørg for at det er en innendørs maling, en som står opp til slitasje - spesielt viktig i et barnerom.
  • En ett-coat eneste typen er anbefalt, men du vil sannsynligvis finne du trenger mer enn ett strøk til slutt.
  • Finishen er også et viktig element. En matt finish generelt fungerer best for møbler. Dette er en fin touch, som blanke utførelser tendens til å se litt billig. Matt finish hjelper til å skjule ujevnheter i tre eller maling jobb.
 3. Forsyninger. I tillegg til maling, er det også et par andre grunnleggende du trenger. Sørg for at du får sandpapir (for å ta dagens avslutning på kommoden), en duk (for å beskytte overflaten du maler på), og selvfølgelig, børstene. En grunnleggende maske som dekker nese og munn er også viktig å ha for sliping prosessen. Lakk finishen er spesielt ille å puste når det flyr gjennom luften.

  Du kan også være lurt å plukke opp noen grunnleggende sjablonger for å lage design på kommoden din. Spraye er ganske enkelt, selv for nybegynnere, og en flott måte å legge til morsomme elementer til kommoder. Sørg for at du plukke opp stenciling maling og små børster eller svamper hvis du velger å gjøre dette også.

 4. Sliper. Ideelt sett skal du ønsker å gjøre din sliping og maling ute, som det er åpent og godt ventilert. Hvis du er velsignet med en fin dag, legg dråpe klut i oppkjørselen, og gå til byen. Hvis dette ikke er et alternativ, sørg for at arbeidsområdet er åpent, godt ventilert, og pet-og barn-fri.

  Lær å male møbler og hvordan du gjør barnas brukte kommoder ser nye. Plukke opp lakken.
  Lær å male møbler og hvordan du gjør barnas brukte kommoder ser nye. Plukke opp lakken.

  For å male en kommode, trenger du ikke å ta den gamle malingen eller avslutte helt. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at du "røffe opp" overflaten av forrige avslutt med store korn sandpapir, slik at det ikke er noen glatte flekker igjen når du er ferdig. Ta en fuktig svamp og tørk av alle overflater, noe som gjør at de er fri for støv, og deretter la overflaten tørke. Se over arbeidet ditt og sørge for at ingen av overflaten er fortsatt glatt.

 5. Maleri tips. Når dine overflater er pusset, vasket og tørket, er du klar til å begynne å male møbler! Å vite hvordan du skal male innebærer ikke bare maleteknikker, men også velge maling farger og andre maling forsyninger.
  • Åpne kun kan av maling du skal bruke umiddelbart. Rør med stokken maling butikken, noe som gjør at å gå sakte og jevnt, skraping bunnen og jobbe ut noen klumper eller farge biffer. Når det er gjort, kan du enten helle av en liten mengde i en maling skuffen, eller velge å male rett fra boksen.
  • Dip halvdel av en børste i malingen, fjerne overflødig på siden av malingen beholderen. Penselen skal ikke dryppe, men det bør ikke være knusktørre heller. Du vil lære riktig mengde for børsten din når du begynner å jobbe.
  • Male overflater i lange, jevne tak, alle går i samme retning. Ikke få panikk hvis de ser hakkete - det vil se bedre ut når det tørker, og du kan alltid gå over den med et nytt strøk. Dekk alle overflater jevnt, se etter drypper, spesielt på de pesky hjørner.
  • La første strøk tørke i henhold til malings spesifikasjon, vanligvis rundt to timer. Gå over arbeidet ditt og avgjøre om du trenger å bruke en andre strøk. Dette er vanligvis en god idé. Alltid dekke maling og rengjøre børstene når du er ferdig å jobbe, selv om det er bare å ta en kort pause.
 6. Finpuss. Det er de små tingene som virkelig gjør et enkelt prosjekt ser flott ut. For eksempel kan du erstatte alle knotter på kommoder i tillegg til å male dem. Det er et stort utvalg av knotter og kommode inventar på Lowe-tallet og Home Depot for svært rimelige priser. Du kan kjøpe enkle, tre knotter og male dem å matche kommoder, eller du kan kjøpe dekorative tinn knotter eller moro-formet porselen knotter. Gå gale! Installere dem krever bare en skrutrekker og en enkel håndbevegelse.

  Som nevnt tidligere, kan du også velge å legge enkle sjablonger på skuffer av barnets kommoder. Spraye kits kan kjøpes på en lokal hobbybutikk, jernvarehandel, eller til Wal-Mart. De inkluderer vanligvis maling, pensler og svamper og lett å følge instruksjonene. Dette er en flott måte å legge til morsomme elementer til dine prosjekter.