E2y

Kysse en mann: råd for den perfekte kyss

Lære å bli en god kysser med disse trinnene, fra forberedelser til selve kysset seg selv

Anstrengt pust, tung forventning og frysninger racing fra topp til tå er følelser en "perfekt" kiss bør fremkalle. Dessverre, noen ganger må vi håndtere fantasy og banebrytende realiteter som for mye spytt, sporadisk hode-rumpe, og eww, tyggis!

Her er hvordan du kan gi, og få, den mye etterspurte perfekte kyss ved å lære hvordan å kysse en mann:

Kysse en mann: råd for den perfekte kyss. Leppene skal være myk.
Kysse en mann: råd for den perfekte kyss. Leppene skal være myk.

 1. Prep for kyssing

  • Lukter godt. Sørg for at du blir dusjet, polert og hensiktsmessig coiffed pre-kyss. Ingenting gjør en mann ønsker å tilbringe sin lidenskap som en fersk dusjet lass.
  • Leppene skal være myk. Oppnå dette med peeling. Påfør litt chapstick, leppepomade eller vann på leppene og gni forsiktig med en gammel tannbørste eller vaskeklut. Denne typen peeling vil få leppene klare til å bli forførende smooched.
  • Minimal make-up. Ingenting dreper en make-out session raskere enn for mye sminke. Forlate heavy duty ting for Halloween og i stedet gå for en naturlig, ansikt-vennlig utseende. Husk, han liker deg, ikke din makeup.
 2. Gjør det enkelt. Hold leppene myke og bøyelige, pursing dem vil minne ham om Bestemors kyss! Når du føler at tiden er inne, eller hvis du føler at han kommer til å kysse deg, lene i sakte. Åpne leppene forsiktig og berør leppene hans. Det skal føles som to roseblader mykt trykke sammen. Ikke slip ham noen tunge ennå. Du vil sakte lære, smake og nyte den form og tekstur i munnen.
 3. Gjør det som føles riktig som du og han er kyssing, husk en enkel tips:. Gjøre det som føles riktig. Det kan bety å bo akkurat der du er, langsomt og nysgjerrig opplever hverandres munn, eller i ord emeril, sparke den opp et hakk. Ledetråder som lar vet du tar det videre er velkommen vanligvis anstrengt pust, innpakket armene rundt hverandre og en følelse av at det haster. Hvis det føles rett for deg i øyeblikket er innpakning armene rundt ham mens du fortsetter den myke kyss, så gjør det. Hvis ting blir litt oppvarmet, og du er spillet, så videre til den franske kyss.
 4. Den sexist kyss av dem alle. Når det kommer til ren sexiness, den fransk kyss har alle andre beat og det er en sikker-brann måte å vifte flammene av begjær. Etter forsiktig kyssing, introdusere tungen. Nå kan han ha gjort dette allerede (drevet gal av alle disse butterfly kisses!), Men hvis han ikke har, og du føler deg klar, villig og i stand til, stikke tungen inn i munnen hans og forsiktig berøre tuppen av tungen din til hans . Pause for å lese hans signaler. Hvis ting går swimmingly, hjerneslag tungen med din mens clasping eller kjærtegnet nakken hans. Hvis dristig og farlig er mer din stil, bør du holde kjeven hans tett med hånden som du plyndre munnen med tungen din. Vær advart, men som han kan miste hele skinn av anstendighet og henrykke deg der og da på stedet!
 5. Noen tanker om kyssing. Husk at dette kun er grunnleggende kyssing tips . Den perfekte kyss kommer i mange former, fra nervøse pecks på kinnet til full på slurvet, våte kyss i regnet. Kyssing handler om følelser det vekker, og kysser manifest på mange måter. Når du opplever at "perfekt" kiss, stole på meg: du vil føle det.