E2y

Hvordan vurdere forholdet

Så drømmende frieri er historie

Så drømmende frieri er historie, er sex fallende og det er ikke noe slikt som hånd holder. Du kan fortsatt være sammen fordi det er behagelig eller er det bare enklere enn å bryte opp. Vel uansett, er det på tide å vurdere forholdet. Med disse nyttige tipsene, vil du være i stand til å finne ut kanskje hvor dette er alt i gang.

Hvordan vurdere forholdet. Tilbring tid fra hverandre.
Hvordan vurdere forholdet. Tilbring tid fra hverandre.

  1. Se for fremtiden. Se fem år eller bare fem måneder inn i fremtiden. Bilde hvor du er og hva du gjør. Nå ser til din side - er at personen det med deg? Passer han / hun inn i fremtiden? Kanskje du skal på college - ikke en lang avstand forhold virke tiltalende for deg? Eller kanskje du vil ha barn og ideen om ham bli far ikke akkurat fornuftig. Så når du avbildet hva du vil ha i fremtiden, spør deg selv er sannsynlig at personen vil gjøre det der med deg?
  2. Hjerte til hjerte. Hvis du stadig spørrende alt om dere to, så er det tid for et lite hjerte til hjerte. Ingen videre kan lese tanker, så du trenger å snakke. Be den andre, ser du at vi sammen? Vil du være med meg? Hva synes du om oss? Kommunikasjon er viktig, og det er den eneste måten du kommer til å finne ut hvordan du er både følelse.
  3. :) Vs:. (Så kanskje du spørre hvorvidt dere to er gode sammen Har han / hun behandler deg godt Så, ta ut en kalender, og på slutten av hver dag, tegne et smilefjes eller et trist? ansikt avhengig av hvordan han / hun gjorde du føler deg den dagen. Når du er i et forhold, bør betydelige andre gjøre deg lykkelig mer enn trist eller sint. Så på slutten av 2-4 uker, sammenligne glade dager på triste dager. Husk alle fortjener noen som kan bringe solskinn til deres overskyet dag eller et smil til sin dystre ansiktet.
  4. Tilbring tid fra hverandre. Det er lettere å realisere hvorvidt du trenger denne personen i ditt liv hvis han / hun ikke er hele tiden med deg. Så tilbringe en uke fra hverandre og spør deg selv, savner du ham / henne? Tenker du om at personen mye? Er du i stand til å komme gjennom dagen uten dem? Tar en pause kan virkelig sette ting i perspektiv og hjelpe deg å realisere om denne personen er en nødvendighet i livet ditt.
  5. Pros vs Cons. Lag en liste og skrive ned alt godt og dårlig om betydelige andre. Skriv ned ting du ønsker han / hun ville gjøre eller ting du skulle ønske de ikke gjorde. Skriv ned hva du liker og hva du ikke liker. Deretter veie fordeler og ulemper.

Etter å ha fulgt disse trinnene bør du være på vei til enten rekindling romantikk eller bryte den av og går videre til noen andre.