E2y

Hvordan velge utstoppede leker for barnet ditt

Spille er ikke bare smiler

Spiller er ikke bare smilende, hoppende, helling, løfting, hopping, thumping eller kjører - det er mer til hva barna gjør og hva som skjer i løpet av spilletid. Spille er den tiden da et barns kreativitet og fantasi er åpnet opp. Det gjør ham åpen til virkelige miljøet. Lekene sine, spesielt utstoppede leker som utstoppede dukker eller utstoppede bjørner, kan bidra til å utvikle sine følelser som hans evne til omsorg og verdi noe. Babyen kan i utgangspunktet utvikle en forbindelse med lekene sine, som kan spille rollen som en imaginær venn eller kjæledyr.

På samme måte

På samme måte kan det også hjelpe ham til å handle ut ulike roller være det som en mor, søster eller hva forholdet babyen hensikt. Av denne grunn bør du vite hvordan du skal velge utstoppede leker for barnet ditt som kan hjelpe i hans utvikling. Selvfølgelig må de leker som du vil velge ikke utgjøre fare for sikkerheten hans. Som sådan, for å hjelpe deg med å velge, her er enkle og praktiske tips som du kan vurdere.

Hvor trygt er de utstoppede leker?

Hvordan velge utstoppede leker for barnet ditt. Hvor trygt er de utstoppede leker?
Hvordan velge utstoppede leker for barnet ditt. Hvor trygt er de utstoppede leker?

Sikkerhet er den øverste bekymring for at du bør vurdere i å velge baby leker. Disse hundene og bjørn ser søt, varm og kosete for din lille kjære, men hvor trygt er de? For å besvare det spørsmålet, kan du vurdere denne sjekklisten.

  1. Sjekk ut øyeepler og nese. Disse funksjonene er vanligvis laget av knapper, perler og andre små ting som kan bli plukket ut eller kan trekkes av ved din baby. De kan tygge eller svelge det, men du sikkert ikke vil at det skal skje. Disse objektene kan også brukes for klær av leketøyet. I så fall, se til at den er tett og sikkert sydd eller limt for å unngå faren for å bli tygges eller svelges.
  2. Strenger og ledninger er blant de materialer som vanligvis brukes for plysj utstoppede leker. Strengene må ikke være lang nok for barnet ditt å trekke ut. Det samme gjelder for de ledningene som kan rote ut av leken, det være seg fylt dukker, utstoppede bjørner eller andre dyr. Slike saker kan skade babyen, så så mye som du kan, holde seg borte fra strenger og ledninger som ikke er riktig og sikkert fylt.
  3. Midd kan avle på utstoppede leker, som kan forverre helsen din kjære, spesielt hvis barnet er utsatt for allergier og astma. Vask av plysj leketøy er en måte å fjerne og forebygge midd.

Hvor gammel er din baby?

Utstoppede leketøy produsenter angir egnet alder for sine produkter. Bedre sjekk det først før du kjøper. Leker som er for avansert for barnet ditt kan vise seg å være mer skadelig enn nyttig, så det er fortsatt best å vurdere anbefalingene angitt for leketøy.

Er leketøy pedagogisk?

Spille er ikke bare smiler. Sjekk ut øyeepler og nese.
Spille er ikke bare smiler. Sjekk ut øyeepler og nese.

Bortsett fra bare å spille, er det en god ting for barn å lære nye ferdigheter og kunnskap, spesielt gjennom lekene du gir dem.

Disse faktorene er bare noen av faktorene som du må vurdere om hvordan du velger utstoppede leker for barnet ditt. Du kan bli fristet til å gi barnet ditt alle de utstoppede leker som du finner søt og egnet for barnet ditt, men det kan også utgjøre fare siden haug av leker kan ha en tendens til å kvele babyen. Dermed er det bedre å bare gi ham noen få som han lett kan håndtere og leke med. Husk, for mye av noe er dårlig, spesielt for barnet ditt.