E2y

Hvordan velge perfekte hunden godbiter for opplæring klasse

Hunder kan utvilsomt lære flere ferdigheter gjennom hele sin levetid gjennom ulike opplæringsprogrammer. Men når det synes at hunden din ikke viser interesse eller ikke er bedre til tross for alle treninger du gir ham, kanskje du mangler noe. Det er å gi ham den perfekte hunden godbiter for hans treningsmetoder oppgaver.

Hvordan velge perfekte hunden godbiter for opplæring klasse. Myke hunden godbiter er det beste.
Hvordan velge perfekte hunden godbiter for opplæring klasse. Myke hunden godbiter er det beste.

Du bør innse at ikke alle behandler vil være perfekt for din hundetrening. Faktisk vil feil type behandler bare føre til distraksjon på trening fremfor å oppmuntre hunden til å lære de nødvendige ferdigheter. Så her, sjekk ut alle disse retningslinjene i å velge de fantastiske hunden godbiter når treningen din kompis:

  1. Myke hunden godbiter er det beste. Det er bedre å velge myke godbiter i stedet chewy eller harde. Dette er fordi myke matvarer kan svelget ned raskt. Med harde og chewy hunden godbiter, har hunden å stoppe for en stund før den kan fortsette med treningen. Dette vil redusere opplæring klasse. Men ikke gå med matvarer som har en tendens til å bryte ned til mindre biter lett. Når det er små biter av godbiter på gulvet, er tendensen at andre hunder vil bli distrahert med synet av mat tilgjengelig for dem.
  2. Velsmakende mat er god behandler. Siden behandler tjene som belønning, er det viktig at du får bare matvarer som hundene i klassen liker. Det må være noe som de bare kan få ved å gjøre en god jobb i opplæringen. Dette vil gjøre hundene mer motivert til å utmerke seg i klassen. Selvfølgelig følger det at når en hund elsker å smake på god mat, vil han gjøre noe bare for å få en smak av det.
  3. Små maten brikker er gode alternativer. Snarere enn å gi en eksepsjonell hund en stor godbit, vil det være bedre å gi ham flere stykker på en gang. De helt store hunden godbiter er de ikke større enn en ert. Dette fungerer perfekt selv til større hunder som Rottweilere.
  4. Riktig fargede hunden godbiter er perfekt. Hvis fargen på trening gulvet er svart, er det perfekt å ta mat behandler som har lysere farge. Dette er nødvendig for at både du og hunden kan se behandler tydelig. Dette er gunstig på din side som trener fordi det tillater deg å enkelt oppdage droppet behandler på gulvet. På den annen side er dette gunstig for hundene, fordi hvis de tydelig se behandler, de er mer sannsynlig å bli motivert.

I slutten

Til slutt, er hemmeligheten til et høyt motivert hund i lære nye ferdigheter på hundetrening klassen i riktig valg av hund behandler gitt til dem. Når du har plukket riktig mat behandler for dem, kan du være sikker på at å trene hunden din vil bli enklere enn noensinne. Mye mer, vil resultatene være raskere enn hva du opprinnelig trodde det vil bli.

For å summere det hele opp, er en svært motivert hund en rask læring hund. Derfor, gi ham den mest perfekte godbit i hver trening klasse.