E2y

Hvordan velge en kreativ sted for bryllupet ditt forslag

Mange par ønsker å ha gode minner fra forholdet deres

Mange par ønsker å ha gode minner fra forholdet deres, fra deres første date før de er både gammel og grå. Et forslag er en av de betydningsfulle anledninger som har mange alternativer som skal gjøres kreativt. Et forslag kan gjøres på et annet sted, under en spesiell hendelse eller basert på en romantisk tema. Nedenfor er ideer om hvordan å være kreativ i å velge en plassering for et bryllup forslaget.

  • Bestem på datoen da dette har en betydning for den plasseringen du vil velge. Du har flere alternativer for en fantastisk beliggenhet om sommeren. På den annen side bør du ikke rabatt de kalde månedene, også fordi det finnes også koselige steder der du kan ha en varm og bidrar atmosfære for å sette scenen for bryllupet forslaget.
  • Få hjelp fra en venn som er svært nær til kjæresten din. De ville definitivt ha en idé om hva din partner mener ville være en romantisk sted for et forslag eller en drøm sted når den tid kommer til å spørre den "store" spørsmål.
  • Spør kjæresten din søster å høres ut din partner. De kan spørre indirekte hva deres tanker er om steder for en romantisk forslag. Det er bedre å velge et sted som vil være svært viktig for deg og din partner. Ikke glem å belønne "spion" eller hun kan søle bønner før du kan selv sjekke ut plasseringen.
  • Sjekk ut noen av de stedene som har vært ganske minneverdig for dere to. Det kan være en strand, en utvei, et teater, et museum eller en restaurant. Foreslår på et sted som allerede bringer gode minner vil gjøre forslaget ekstra spesiell og mer meningsfylt.
  • Velg et sted der kjæresten din vil være komfortabel. Hvis hun er eventyrlystne en temapark ri, et fjell skjult, eller middag om bord i en yacht cruising bay om natten vil være svært romantisk og minneverdig. Hvis hun er svært nær sin familie, bør du tenke på vert for en middag eller tid det når det er en anledning til å feire hvor familiemedlemmene vil bli samlet som rett tid foreslå og dele den fantastiske øyeblikk med dem.
  • Basere ditt valg på karakteren av kjæresten din. Med lengden av tid som du har vært sammen du vil definitivt vite hvor og hva slags plassering hun mener vil være et flott sted når det kommer til bryllup forslag. Hvis hun elsker viner, kan du se etter en lokal vingård som vil imøtekomme en privat middag, og du kan prøve forskjellige viner fra vingården. Som cliched som det kan virke, vil en diamantring i en vin glass fortsatt arbeid. En venninne som elsker blomster vil finne det svært romantisk å bli foreslått i en blomst barnehage blant tusenvis av duftende og fargerike blomster. Velg hennes favoritt blomst og plasser forlovelsesring på den.

Hvordan velge en kreativ sted for bryllupet ditt forslag. Bestem på datoen da dette har en betydning for den plasseringen du vil velge.
Hvordan velge en kreativ sted for bryllupet ditt forslag. Bestem på datoen da dette har en betydning for den plasseringen du vil velge.

Du trenger ikke å gå langt når det gjelder å velge en romantisk sted for bryllupet ditt forslag. Det hele avhenger av hvordan du vil foreslå. Et soverom kan være den mest romantiske sted for deg og kjæresten din. Leker, blomster, sjokolade, reise, spill, familie, sky-skriving er metoder som du kan bruke for en valgt plassering. Minnene som skal opprettes ved forslaget er avhengig av hva du og kjæresten din bør du vurdere en fantastisk beliggenhet.