E2y

Hvordan velge en akryl buret

Etter all moroa og spenningen med å plukke ut en fugl å være kjæledyret ditt, det ansvar du må oppfylle kan være tankevekkende. Bortsett fra fôring diett, vil du også nødt til å velge en bolig som vil være riktig for din fine fjærkledde venn. Du vil møte en rekke alternativer, og alle vil ha sine egne fordeler og ulemper. Her er noen ting du bør huske på når du plukker ut akryl buret for ditt kjæledyr.

  • Hvorfor velge akryl? Ideelt sett er fugl bur laget av stål eller pulverlakkert metall. Men disse materialene er dyre, og kan ikke være riktig for din begrensede budsjett. Akryl fugl merder er et alternativ for dem uten bunnløse penger å brenne på kjæledyr. De er pålitelige og er billigere enn sine metall kolleger. De er også tilgjengelig i en rekke forskjellige butikker, og ikke bare spesialitet kjæledyrbutikker. Du kan også finne dem på nettet, så du vil aldri gå tom for alternativer å velge mellom. De er et populært valg blant fugleinteresserte, spesielt tilfeldige hundeeiere.

Akryl fugl merder er ikke uten sine kritikere og motstandere

Akryl fugl merder er ikke uten sine kritikere og motstandere, men. De er ikke så solid og stiv som metall fugl bur, og dermed noen brukere rapporterer at fuglene ikke klarer å klatre på dem. Denne svakheten kan hindre din fugl fra å få riktig mengde mosjon han trenger. Du vil ikke ha problemer med stabilitet, fordi akryl har vist seg å være en stabil materiale for fuglen bur.

Hvordan velge en akryl buret. Hva bør du vurdere når plukke ut buret?
Hvordan velge en akryl buret. Hva bør du vurdere når plukke ut buret?

  • Hva bør du vurdere når plukke ut buret? En enkel tommelfingerregel å følge er å få den største størrelsen mulig. Etter factoring i den tilgjengelige plassen i rommet du har tenkt å plassere kjæledyret i, og vurderer hvor mye du er villig til å bruke på en fugl bur, bør du velge å velge buret som har den største plassen som er tilgjengelig for din fugl. Fugler er aktive skapninger, og vil trenge mye plass til å fly og å flytte rundt. Hvis de holder på å komme borti sine leker og fôr retter, vil de ikke få nok mosjon, og følgelig vil deres helse lide og svekkes.

Det finnes standardiserte minstemål for hver rekke fugl

Det finnes standardiserte minstemål for hver rekke fugl, og du bør undersøke dem på internett, eller ta kontakt med en ekspert. En fugl høyde og vingespenn vil påvirke minstemål det trenger for en anstendig livskvalitet, så sørg for at din fjærkledde venn har nok plass i hjemmet sitt for å være komfortabel. Plasser abbor og tau leker for fuglen å ha nok bevegelse. Hvis buret har nok abbor og klatring leker, kan du negere akryl bur manglende evne til å støtte fuglens vekt. Du bør også sørge for at fuglen ikke får plass mellom baren mellomrom.

Plukke ut et hjem for kjæledyret ditt kan være en stressende opplevelse

Plukke ut et hjem for kjæledyret ditt kan være en stressende opplevelse. Men bare husk at du ønsker et sted for dyr venn for å være komfortabel og trygg mot eventuelle skader som kan ramme den. Det er best for deg å oppsøke så mange vurderinger som mulig, og for å se etter alternativer både i markedet og på nettet.