E2y

Hvordan velge den perfekte brudekjole

Din brudekjole vil være den viktigste og mest minneverdige klesplagg du vil sannsynligvis noensinne slitasje. Mye tanke er satt på å finne den perfekte kjolen. Alles øyne vil være på deg så det er din tid til å skinne. Med så mange stiler og designere å velge mellom, her er en guide for å hjelpe deg med å velge den perfekte brudekjole.

En. Bla gjennom brude magasiner for å finne hvilke trender og stiler er tilgjengelige. Legg merke til noen spesielle kutt som du er trukket til. Merke disse sidene slik at du har en anelse om hva du skal se etter når du treffer butikkene.

Hvordan velge den perfekte brudekjole. Hvis du har et timeglass figur, flaunt det.
Hvordan velge den perfekte brudekjole. Hvis du har et timeglass figur, flaunt det.

2. Kjenn din kroppstype. Den perfekte brudekjole vil være antrekk som gjør at du ser og føler fabelaktig. Det vil være det mest flatterende for figuren din, og gir deg en lengre, slankere silhuett. Kjolen vil fremheve dine beste trekk og tone ned andre.

Den mest universelt flatterende cut er en som klemmer den minste delen av kroppen din og skummer den bredeste delen eksempel hoftene eller magen. Av denne grunn er et imperium kutte kjole svært populære. Vurdere iført en kjole med ermer eller en jakke for å skjule armene. Hvis du har en liten byste, velger en kjole som har detaljer på toppen som ruching eller beading å legge til volum der du trenger det.

Hvis du har et timeglass figur, flaunt det

Hvis du har et timeglass figur, flaunt it! Hvis du har en delikat kragebeinet linje, en lang hals eller en misunnelig utringning, finne en kjole som viser den av. Ikke vær sjenert til å vise frem dine tonet armer, din vakre skuldre eller den lange rekken av ryggen.

3. Hvordan formelle er ditt bryllup? Hvis du har det eventyrlige bryllupet med en storslått mottagelse, kan kjolen være så formell og dramatisk som du ønsker. For mer enklere hendelser, vil du trenger å bo med mindre formelle stiler. En kort kjole eller bryllup dress kan også brukes. Du må se passende for lokalet og event.

Hvordan velge den perfekte brudekjole.
Hvordan velge den perfekte brudekjole.

4. Still et budsjett. Bruke bare det du kan for kjolen. Så fristende som det er å gå ut, er det ikke lurt å tilbringe mesteparten av budsjettet på kjolen. Det er ikke lurt å gå inn i gjeld for en kjole. Og du kan fortelle deg selv det er en investering fordi brudekjoler ikke setter pris på verdien måten aksjer og eiendom gjøre. Du vil kunne finne en perfekt kjole på den perfekte pris.

5. Ikke kompromiss din komfort. Ikke plukke en kjole du kan ikke flytte eller puste i, uansett hvor vakkert. Du vil bli gå, stå og danse i lange perioder i denne kjolen så det har å tillate bevegelse. Også vurdere årstid og tid på bryllupet ditt. Ikke får en så tung plagg hvis bryllupet er om sommeren, at du ender opp svette kuler hele tiden. Ansiktet ditt vil vise ubehag.

6. Ta med en betrodd venn eller slektning når du prøver en kjole å få ærlige tilbakemeldinger. Ikke hør på kommentarene fra selgeren, som hun er der for å selge deg noe. Ta bilder av deg selv og bevege seg rundt mens du bærer den. Lene seg frem, snurre og trekk armene opp og frem. Kjolen skal bli satt, spesielt en stroppeløs kjole. Bruk sko med helbreder den omtrentlige høyden du vil ha.

Finne din perfekte brudekjole er ikke en umulig oppgave. Det kan ta litt tid, men du vil finne den perfekte kjolen for deg.