E2y

Hvordan være en god lunsj dato

Lunsj datoer er en fin tid for deg å ta opp kontakten med familien

Lunsj datoer er en fin tid for deg å ta opp kontakten med familie, venner og til og med samarbeidspartnere og kollegaer på jobben. Problemet med lunsj datoer, er imidlertid at det vanligvis varer ikke lenger enn en time. På det meste, har du en og en halv time for lunsj dato. Her er hvordan du kan få mest mulig ut av den begrensede tid og være en god lunsj dato.

  • Planlegging fremover. Først av alt må du forsikre deg om at du har strøket ut detaljene for lunsjavtale måte på forhånd. Den siste tingen som du ønsker på din lunsjavtale er for deg å be den andre personen der to av dere vil ha lunsj. Sjansen er den andre personen vil be deg velge restauranten ut av høflighet. For å unngå dette, bør du be om forslag på forhånd, og hvis den andre personen ber deg om å gjøre å velge, velger forhånd. Gjøre reservasjoner om nødvendig, slik at du vil ha garantert seter i restauranten hvor du har tenkt på å ha lunsj.
  • Betale for datoen. Husk at lunsj datoer er vanligvis mye mindre formell og er vanligvis en affære mellom venner. På grunn av dette, bør du sørge for at du forvente å betale for dine egne måltider, med mindre annet er spesifisert av venn som tar deg ut til lunsj. Selvfølgelig er det også mulig at du har en tidligere avtale med vennen din, for eksempel at du vil betale for dagens lunsj dato og at den andre personen vil betale for den etterfølgende lunsj dato. Bare sørg for at du vet betalingen ordningen, og at du vet at daten din ikke skal måtte betale for alle lunsj datoer.
  • Kommunikasjon. En av de beste tingene med lunsj datoer er at du får til å snakke og dele dine følelser med venner. På grunn av dette, må du sørge for at det er klare og åpne kommunikasjonslinjer med venner i løpet av lunsjavtale. Pass på at du tilbyr noen ny informasjon om deg selv, men på samme tid, at du spør hvordan den andre personen gjør. Husk at en samtale er ment å være en utveksling mellom to personer. Det er ikke behov for noen å monopolisere samtalen. Hvis du oppdager at du har blitt hogging samtalen, brekke av og la den andre personen til å snakke. Forhåpentligvis vil daten din også vite bedre enn å snakke nonstop om seg selv. Og hvis han ikke tilfeldigvis være den type person som snakker ustanselig om seg selv, i det minste vil du vite bedre enn å invitere ham til en lunsj dato neste gang.
  • Holde orden. Husk å notere ned dine planlagte lunsj datoer med familie og venner. I dag, mange mennesker bruker lunsj datoer som en tid å komme sammen med venner på tross av arbeidsbelastning og den travle timeplan. Fordi lunsjavtale er én av få muligheter til å fange opp med venner, sørg for at du holde oversikt over lunsj datoer. Så mye som mulig bør du lage en rutine. For eksempel kan første og tredje mandag i måneden være lunsj datoer med person X. Eller, hver fredag ​​du vil spise lunsj med person B.

Hvordan være en god lunsj dato. Planlegging fremover.
Hvordan være en god lunsj dato. Planlegging fremover.

Med denne fremgangsmåten, bør du være i stand til å ha effektive og veldig morsomt lunsj datoer med familie og venner.