E2y

Hvordan utvikle foreldreferdigheter

Foreldre stiler varierer mellom individer og familier

Foreldre stiler varierer mellom individer og familier. Hver stil er unik og typisk omfatter mye av hvem foreldrene er seg selv. Barn er veldig mottakelige, og gir deg denne førsteklasses mulighet til å lære dem og gjøre det som er best for dem. Her er noen grunnleggende tips for å vurdere mens tuning dine foreldre ferdigheter.

Hvordan utvikle foreldreferdigheter. Identifisere verdier.
Hvordan utvikle foreldreferdigheter. Identifisere verdier.

  1. Lære mens du går. Du vil allerede ha kompetanse fra egne livserfaringer, men utvikle flere ferdigheter vil ikke skje over natten, det må læres, mye som kan skje mens du heve barna. Alle gjør feil. Bare gi det beste!
  2. Identifisere verdier. Tenk på dine egne verdier, og hvis de er hva du ønsker å innpode i barna. Undervise barn god moral gir dem en livslang gave. De fleste foreldre ønsker å se sine barn viser egenskaper som å være ærlig, ansvarlig, vennlig, kjærlig og rettferdig. Du er nøkkelen til denne suksessen. Foreldre har mulighet til å overvinne ytre stimuli som gruppepress og samfunnet å innpode selvdisiplin, selvstendighet og respekt.
  3. Være en modell. Gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør? Den mentaliteten fungerte ikke kommer fra dine foreldre, slik at det sannsynligvis ikke vil fungere på dine barn. Planlegg å være den viktigste eksempel for dine barn. Våre barn ser opp til oss først og fremst. Opptre på en måte som du forventer barna å speile.
  4. Håndheve regler. Foreldre trenger for å utvikle og håndheve retningslinjer for sine barn. Planlegging hvilke typer konsekvenser å falle sammen med naturen og alvorlighetsgraden av brudd lar deg bruke disiplin som en mulighet til å undervise.
  5. Gi veiledning. Vær der for dem. Du har kunnskap og livserfaringer å lede dem i riktig retning som de vil se til deg for å hjelpe dem å lære og vokse.
  6. Tilby forsterkning. Ikke ofte kritisere. Barn ofte har en tendens til å gi avkall på å prøve nye ting hvis de blir kritisert for sin evne. Tilbyr forsterkning lar dem få vite at de har mulighet for forbedring.
  7. Lære å forholde seg til barn i deres utviklingsstadiet. Prøv å sette deg selv i deres sko. Noe som kan høres lite for deg kan være veldig stor og viktig for dem. Være engasjerende, lytte til sine følelser og være lydhør.
  8. Forbered deg på å være involvert. Inkludert barna i dine aktiviteter gjør dem føler seg verdsatt. Være interessert i deres aktiviteter så vel, uansett hvor lite du kanskje tror det er. Husk, det er større for dem. Snakke, lese og synge for dem.
  9. Utvikle ansvar. Forbered barna for det virkelige liv. Selv små oppgaver når de er unge skape en følelse av ansvar. Plukke dem har opp etter seg eller ta vare på et kjæledyr.

Husk at hver eneste lille ting barnet ditt ser du vil bli innpodet i dem som en del av hvem de er. Tar disse elementene i betraktning tidlig vil hjelpe deg å være forberedt på det når den tid kommer.