E2y

Hvordan unngå søtsuget under svangerskapet

Det er viktig å unngå å gi etter for søtsuget under svangerskapet

Det er viktig å unngå å gi etter for søtsuget under svangerskapet. Mange gravide kvinner krever cookies, iskrem, og junk food under svangerskap. Her er noen ting som kan gjøres for å unngå søtsuget under svangerskapet.

  1. Det første du trenger å gjøre er å vurdere din egen personlige diett. Å være gravid betyr ikke at du trenger å doble ditt daglige kaloriinntak. Når du er gravid trenger du bare å konsumere en ekstra fem hundre kalorier eller så. Det er viktig å sørge for at du bor på oppgaven med kaloriinntaket for å unngå å få for mye vekt. Mange kvinner tror at bare fordi de er gravide og er økende vekt likevel at de kan spise alle og alt som de ønsker. Utviklingsland baby trenger den samme maten som mor trenger for å trives.
  2. Det andre tipset er å ha en partner med deg når du går dagligvarehandel shopping. Mange gravide kvinner gir i sine søte cravings mens de går dagligvarer shopping. Å ha en partner med deg når du er rundt store mengder søte godbiter kan hjelpe folk å unngå å komme i trøbbel.
  3. Den tredje tips er å spise mer tropiske frukter og bær. Hvis du har en søt tann mens gravide deretter nyte så mye frukt og bær som du vil. De gir viktige næringsstoffer og vitaminer til barnet og de har svært få kalorier.
  4. Den fjerde tips er å pusse tennene hver gang du har en craving for noe søtt. Pusse tennene gjør hjernen ikke ønsker søte ting fordi smaken ville være dårlig på grunn av tannkrem.
  5. Den femte tips er å spise sunn snacks i løpet i løpet av dagen. Snacking på helsekost som grønnsaker, hvete kjeks, protein barer og frukt er en fin måte å unngå indulging i dine søtsuget. Putting snacks i små Ziploc Posene er stor for gravide mødre som er på farten og trenger en rask matbit.
  6. Den sjette tips er å konsumere mer vann i løpet av dagen. Drikkevann eller smakstilsatt vann er en flott måte å føle mat og unngå å spise søte godbiter. Gravide kvinner trenger å øke sin daglige vanninntaket å sørge for at de holder seg friske og har et sterkt immunforsvar. Vann inneholder ingen kalorier og er lett å ta med deg i flasker eller en flaske vann.

Det er svært viktig å unngå søtsuget under svangerskapet

Hvordan unngå søtsuget under svangerskapet. Det første du trenger å gjøre er å vurdere din egen personlige diett.
Hvordan unngå søtsuget under svangerskapet. Det første du trenger å gjøre er å vurdere din egen personlige diett.

Det er svært viktig å unngå søtsuget under svangerskapet. Babyen må ha en mor som spiser et balansert kosthold og ikke forbruker altfor mye søtsaker og junk food. Å ha en sunn baby er verdt å ofre unngå søtsaker og sukkerholdige matvarer for førti uker. Midje og babyen din vil takke deg i fremtiden.