E2y

Hvordan trene viser hunder varselet uttrykk for utstilling

Med de mange raser og talenter av hunder i dag

Med de mange raser og talenter av hunder i dag, ulike utstillinger er nå i full show. Ulike utstillinger imøtekomme til ulike hjørnetann funksjoner som helhetlige utseendet, rase, og talenter. I en utstilling, vil hunden bli omtalt på en utstilling hvor han trenger å vise frem det som er nødvendig. I de fleste hundeutstillinger det er deler hvor hunden må vise visse uttrykk kjent som "viser uttrykket". I løpet av denne tiden, kan varselet uttrykk være mer attraktivt for dommerne. Her er hvordan du kan trene hunden din til å vise varselet uttrykk for en hund show.

Hvordan trene viser hunder varselet uttrykk for utstilling. Fange hundens oppmerksomhet.
Hvordan trene viser hunder varselet uttrykk for utstilling. Fange hundens oppmerksomhet.

  • Fange hundens oppmerksomhet. For at hunden å følge dine kommandoer under utstillingen må du sørge for at din hund har sin oppmerksomhet på deg. Hvis du ikke gjør dette, vil han bli distrahert med de andre hundene.
  • Lære ham den "stand" og "vente"-kommandoer. Undervisning hunden hvordan å vente og stå vil hjelpe ham å unngå fra hopping på deg hver gang du viser ham en favoritt godbit.
  • Se etter den beste oppmerksomheten catcher. Finn objektet som best fange hans oppmerksomhet som hans favoritt leketøy eller behandler. Behandler er best for dette, slik at du umiddelbart kan belønne ham etterpå.
  • Belønne ham for å betale oppmerksomhet. Når han ikke setter sin oppmerksomhet på deg, belønne ham med hans favoritt godbit. Ikke glem å også prise ham sammen med godbit. Bruk korte setninger og inkludere hundens navn når praising. Det vil komme en tid da hunden forventer en umiddelbar belønning for all god handling. Det er godt å variere givende planen å ytterligere forsterke hundens årvåkenhet.
  • Lokke ham med godbiter. Nå holder objektet og flytte den i forskjellige retninger. Du vil se at hunden ser veldig ivrig på sin favoritt godbit. Hver gang du flytter behandler i en bestemt retning, forteller hunden å "vente" etterpå. Dette vil gjøre det mer synkronisert når du gjør det i selve utstillingen.
  • Gjøre noen baiting. En god måte å høyne hundens våkent uttrykk er å gjøre "baiting". Med lokkemat, bruker du behandler som agn for å fange hunden din oppmerksomhet. Du kan late til å sette godbit i lommen eller later til å bite det. Du vil se en svært forutse og dermed et våkent uttrykk fra hunden din.
  • Har en vanlig praksis. Hunder trenger konsistens for å fortsette med det de gjør. Du trenger å øve trene ham for flere ganger om dagen. Et par minutter vil være nok til å trene hunden din. Hva du er målgruppe er frekvensen og ikke lengden på praksis tid. Dessuten kan det være bedre å ha en faktisk ring i praksis eller i en park med ulike hunder å etterligne den faktiske show.


Øv tålmodighet i å trene hunden din

Øv tålmodighet i å trene hunden din. Hunden må være lydig før du kan trene ham så ikke presse en opprørsk hund i trening. Opplæringen skal være akkurat det samme eller lignende med den faktiske show å unngå forvirring. Husk at det du gjør er å innføre en atferd, så du må gradvis innføre, ros og slipp atferd å ha en organisert show.