E2y

Hvordan til å besøke et mentalt inkompetent forelder

Barn av psykisk inkompetente foreldre har høyere risiko for å utvikle samme mentale inkompetanse. God ting, er du vurderer å besøke dine foreldre, og det er et godt tegn at du ikke tilhører den store andelen barn som også ble mentalt inkompetent. Men vanskelig, å besøke en mentalt inkompetent forelder er den riktige tingen å gjøre. Besøker foreldrene dine vil være en god pause for ham. Dette er også din sjanse til å sjekke om omsorg anlegget og fagfolk deltar godt til foreldrenes behov. Her er noen viktige tips når du besøker mentalt inkompetent forelder:

  • Ring anlegget før besøket. Fleste anlegg vil kreve innstillingen avtaler før du besøker en pasient. Selv om ikke, du fortsatt trenger å planlegge ditt besøk, slik at de kan forberede hva foreldrene dine vil trenge for det. Dette er også en god sjanse til å vite hva som er nødvendig for besøket, planen, og den vanlige rutinen med foreldrene dine. Behandlende sykepleier kan foreslå den beste planen for ditt besøk. Noen mentalt inkompetente pasienter er i bedre form i morgen, mens noen er mer våken på ettermiddagen. Sykepleieren vil informere foreldrene dine, også. Hvis mulig, snakk med foreldrene dine om planen. Kanskje han vil ha noe eller noen å gå sammen med deg.  
  • Forberede besøket. Bruk din mest behagelig kjole og ta alt som dine foreldre vil at du skal ta ham. Det kan være gamle fotografier, memorabilia, favoritt frukt, en annen søsken eller dine barn, og et kamera. Det er godt å ta bilder under ditt besøk, spesielt hvis du ikke ofte ser dine foreldre. Et kamera vil komme godt med, også, i tilfelle du fant uforklarlige blåmerker eller andre tegn på misbruk på din foresatte.  
  • Sjekk dine foreldre og anlegget. Kanskje foreldrene dine trenger nye klær eller bedre hygieniske forsyninger som såper, sjampo og tannkrem. Sjekk dine foreldres utseende, også. Pass på at det ikke er noen blåmerke, betennelse, eller noen tegn på misbruk. Dine foreldre må bli tatt godt hånd om. Han må ha på seg en behagelig og ren klut. Han må være på jakt sunt med sin rene selv, godt børstet tennene, trimmet negler, børstet håret, og rene ører. Husk at selv de minste detalj teller.  
  • Snakke med personalet. Løft dine bekymringer til staber som om du har sett små blåmerker på foreldrene dine eller hvis du fant pusten stinky. Dette vil gi dem en idé som du har nær oppmerksomhet til detaljer og kanskje det er en god måte å gjøre jobben sin bedre.  
  • Ta med godbiter for de ansatte. Aldri glem å også gi noe til behandlende sykepleier. Hennes jobb kan være svært vanskelig. Bare forestille seg hvordan hun kan ivareta dine foreldres behov. Å gi sykepleieren noe er som å uttrykke din takknemlighet. Gi godbiter for andre helsearbeidere i det, også. Motta gaver som behandler er en stor lettelse for dem pluss det er en måte å vise respekt for sitt yrke.  
  • Nyt øyeblikket. Være forståelig for dine foreldres tilstand og forventer at ting ikke kan gå på glatt. Bare nyte øyeblikket uansett hva hans humør er. Du kan alltid få en bedre opplevelse på ditt neste besøk. Bare prøver veldig hardt for å unngå å få sint på foreldrene dine. Roper på ham kan påføre smerte på sin sjel.


Hvordan til å besøke et mentalt inkompetent forelder. Ring anlegget før besøket.
Hvordan til å besøke et mentalt inkompetent forelder. Ring anlegget før besøket.

Husker dagene da du var liten? Dine foreldre var den som tar vare på deg og forstå deg uendelige. Nå er det din tur til å vise takknemlighet ved å delta i hans behov, selv om han er en mentalt inkompetent forelder.