E2y

Hvordan tenne flammen

Relasjoner flo og fjære som tidevannet

Relasjoner flo og fjære som tidevannet. Du vil ha både gode og dårlige tider i ethvert forhold. Når det synes forholdet er inne i en langsom ned, kan det være på tide å gjøre noen endringer. Følg disse trinnene for å tenne gnisten og tenne flammen av romantikk din.

  1. Mimre sammen. Du kan bare trenger en påminnelse om å få tilbake gnisten i forholdet. Vurdere å trekke ut de gamle bilder og minner fra når du først falt i kjærlighet. Husk hva som tiltrakk deg til hverandre. Deretter husker alle den spontane moro du pleide å ha som har vært savnet i det siste. Når du husker rush av den første gnist av kjærlighet, gå videre til neste trinn å reignite det igjen.
  2. Ha en spesiell dato natt. Hvis fredag ​​kveld involvere filmer med barna, jobber sent på kontoret eller bare bryter sammen foran fjernsynet, må du reenergize romantikk. Planlegg en spesiell dato. For den masete romantisk kan du prøve å gjenskape din første date eller din viktigste datoen fra fortiden. Den eventyrlystne paret vil søke en ny dato opplevelse som vil spenningen forholdet tilbake til livet.
  3. Komme bort å slappe av. Tenk å få ut av byen for å komme ut av brunst og tenne flammen. Reis til et lite bed-and-breakfast utenfor byen for en koselig, romantisk helg. Eller har et eventyr med en backpacking tur til Europa eller en kort safari i Afrika. Alternativene for utflukter er uendelige. Velg en tur for å stimulere både av dine interesser og deretter tilbringe noen måneder lagring og planlegging for tur til å forlenge forventning og moro getaway din.
  4. Tregere å bryte rutinen. Er din flamme dø fordi du står fast i en seksuell rutine? Har du begynt å føle som du bare gå gjennom bevegelser kjærester? Hvis dette er tilfelle kan du vurdere å bremse ned. Begynner å tilbringe tid med mer forspill slik du gjorde da du først fikk sammen. Rekindling en seksuell romanse krever ikke at du setter på skinn og blonder eller hodet til en swingers klubb. Vurdere å bremse ned og starter tilbake i begynnelsen for å finne den lidenskapen du en gang hadde.
  5. Finne en ny lidenskap sammen. Utover det seksuelle, må du finne lidenskaper at du kan dele. Velg noe dere begge kan nyte å komme deg ut av huset sammen og tilbringe kvalitetstid. Bli kjent med din partner igjen over et matlagingskurs eller dans klasse kan gnist flammene raskere enn du forventer.

Hvordan tenne flammen. Ha en spesiell dato natt.
Hvordan tenne flammen. Ha en spesiell dato natt.

Ditt forhold trenger ikke å dø bare fordi flammen svekkes. I stedet kan du tenne den fritiden og brann ved å ta seg tid til å bli kjent med hverandre og gjenoppfinne ditt forhold.