E2y

Hvordan ta vare på voksen emu

Den emu er den nest største fuglen i verden

Den emu er den nest største fuglen i verden, ofte funnet i Australia. Det er fetter av struts, som er kjent for å være den største fuglen i verden. Siden emu er kjøtt regnes som en nær konkurrent til kylling, har mange gårder spiret heve emu for mat. Nå, dette er vel og bra, og anses å være akseptabelt i øynene til de hardcore miljøvernere er det imidlertid bare lønnsomt hvis du vet hvordan du skal ta vare på disse skapningene. Her er noen aspekter som du bør tenke på når det gjelder å ta vare på emu spesielt de voksne seg.

Hvordan ta vare på voksen emu. Hold alltid penner ren.
Hvordan ta vare på voksen emu. Hold alltid penner ren.

  • Pennen. Den første aspektet i riktig omsorg for voksen emu er pennen som du er nødt til å bygge å inneholde disse aktive, men føyelig skapninger. Pennen i seg selv bør ha en bred flate siden emu, som sine fettere, elsker å løpe rundt og siden de er store, trenger du god plass. Dette blir sagt, pennen bør være rundt 50 til 100 meter i størrelse. Fekting bør være høy også på rundt 6 til 7 meter. Mens disse skapningene ikke kan fly på grunn av sin størrelse og vekt, kan de fortsatt hoppe i store bounds gjør mindre gjerder ineffektive å inneholde dem.
  • Taket. Siden pennen er ganske stor, er det økonomisk nonviable til taket hele området. I stedet, sørg for at du gir god taktekking for dem å krype sammen under den i løpet av de ekstremt varme dager og i løpet av chilling kalde årstider. Husk, emu er som høner og de er utsatt for værforhold.
  • Hold dem varme. Under den kalde årstider når vinden kan bli kaldt, er det viktig at du observere vaner av den emu siden de kan ha en tendens til å vandre ut i områder som ikke gir god nok beskyttelse fra den bitende kulden. Vurdere å knytte et tau rundt dem til en skjermet og vegger sted i løpet av disse sesongene.
  • Hold alltid penner ren. Urin og møkk vil definitivt nåde pennen. Du må slette disse daglig som dette ekskrementer kan utvikle og spre uønskede bakterier gjør din emu utsatt for ulike sykdommer. Dessuten vil rotne ekskrementer avgi skadelige gasser som kan ødelegge dine fugler også.
  • Mate dem rett. Som kyllinger, den emu trenger sin daglige dose av mat. For feeds, alltid vurdere høy kvalitet merkevarer med de riktige ernæringsmessige fordelene designet for sitt slag. Som for den daglige dosen, vil hver voksen emu sannsynligvis spise 1 til 2 pounds av feeds. Sørg for å gi dem en god tilførsel spesielt hvis du vil ha dem fett og sunne. Bortsett fra mat, sørg for at det er nok vann til å vaske feeds ned ordentlig. Hvis mulig, snøre vannet med vitaminer og mineraler de å holde seg frisk og motstandsdyktig for ulike typer sykdommer.

Etter alle disse tipsene vil sikkert sørge for at voksen emu vil trives i gården din, og når det gjelder slakting dem for kjøtt, vil du ha fett og sunt kjøtt klar til å bli solgt eller spist.