E2y

Hvordan ta vare på en greyhound

Sjansene er du bringe en ex-racing hund inn i familien din

Hvis du har adoptert en Greyhound, sjansene er du bringe en ex-racing hund inn i hjemmet ditt. Bra for deg! Det er så mange pensjonerte Greyhounds med behov for boliger og du fortjener å bli gratulert for å ta ham inn på grunn av ditt liv Greyhound brukt til å lede, han kan ha en hard tid å justere til liv som en familiehund. Hvis du er i stand til å sette forventninger med Greyhound din, etablere en rutine raskt og viser tålmodighet, vil du og din Greyhound blitt gode følgesvenner. Trinnene nedenfor vil hjelpe deg å forberede seg på og ta vare på Greyhound din.

Trinn 1

Få informert. Omsorg for Greyhound vil være en kontinuerlig læring erfaring og du trenger en god referanse manual. Hvis det er mulig, komme i kontakt med andre Greyhound eiere eller holde kontakten med redning gruppe der du adoptert din Greyhound.

Trinn 2

Hvordan ta vare på en greyhound. Forberede ditt hjem for greyhound ankomst.
Hvordan ta vare på en greyhound. Forberede ditt hjem for greyhound ankomst.

Forberede ditt hjem for greyhound ankomst. Inntil han er potty trent du vil ønske å samle ham på et sted i hjemmet. Hvis du foretrekker det, kan du kjøpe en kasse eller sette opp porter for å holde ham innesperret til en plass som du selv velger. Husk at dette vil være en midlertidig situasjon. Når hunden lærer rutine og tjener din tillit, vil du ikke lenger trenger denne oppstilling.

Trinn 3

Kjøpe den nødvendige forsyninger s. Fordi Greyhound ikke har mye kroppsfett, må du kjøpe en tykk hund seng. Hvis du bor i et kaldt klima vil du også trenger noen gensere for å holde hunden din varm. Kjøp en identifikasjon krage, leiekontrakten, hund boller, hunden leker og grooming verktøy, inkludert en tannbørste.

Trinn 4

Investere tid. Din Greyhound kan ha en vanskelig tid å gjøre overgangen til hjemmet ditt, har tenkt å tilbringe mye tid med ham, særlig i begynnelsen. Ved hjelp av en leiekontrakten, leie ham rundt i huset for å introdusere ham til nye objekter og noterer noe som skremmer ham. Når du merker at han føler seg ukomfortabel, ta deg tid til å bli ham med objektet.

Trinn 5

Meld deg på lydighet klasser. Din Greyhound er vant til en rutine og vant til å bli disiplinert. Han vil trives med en master som ikke er redd for å være leder av flokken. Du vil finne at selv tradisjonelle kommandoer kan være nye for Greyhound din, vil han bli lett trent.

Trinn 6

Sjansene er du bringe en ex-racing hund inn i familien din. Kjøpe den nødvendige forsyninger.
Sjansene er du bringe en ex-racing hund inn i familien din. Kjøpe den nødvendige forsyninger.

Planlegg å utøve daglig. Hold Greyhound i bånd og ta ham ut på tur minst en gang om dagen. Lære ham å spille spill som henter også.

Trinn 7

Mate ham wel l.. Din Greyhound trenger en høy kvalitet diett som inneholder en tørr mat med kjøtt som første ingrediens. Din Greyhound bør spise to ganger om dagen, om morgenen og kvelden. Han har kanskje en liten appetitt på først så bare plukke opp hva han ikke spiser i løpet av 30 minutter, men fortsetter å tilby ham mat to ganger om dagen.


Du har vedtatt et unikt dyre-og med de riktige forberedelsene, vil han tilpasse seg raskt til det livet du gjør sammen.