E2y

Hvordan støtte barns utdanning

Hvis du vil at barna skal lykkes i ordet

Hvis du vil at barna skal lykkes i ordet, er nøkkelen i å gi dem riktig utdanning. For å støtte barnas utdanning, må du være proaktiv som forelder. Snarere enn å la det opp til lærerne og skoleverket for å håndtere barnas utdanning, er det viktig at du tar ansvar for egen læring.

Her er hvordan de skal støtte barnas utdanning.

Hvordan støtte barns utdanning. Snakk med barnet ditt om verdien av å få en god utdannelse.
Hvordan støtte barns utdanning. Snakk med barnet ditt om verdien av å få en god utdannelse.

  • Snakk med barnet ditt om verdien av å få en god utdannelse. Alle barn ønsker å lære. Fortell barnet om viktigheten av læring og hvordan utdanning kan bidra til å forme sin fremtid. På grunn av populariteten til reality TV-stjerner, musikere og skuespillere som lever det gode liv selv uten en high school diplom, er viktigheten av å studere og bor i skolen bli tapt. Minn barnet ditt dette er ikke normen.
  • Overvåke barns utvikling. Finn ut læreplanen. Leksehjelp. Ta en titt på innholdet i skolebøker. Be om å lese essays. Gå til PTCs og finne ut hva barnet lærer i skolen. Snarere enn bare å se på rapporten kortet på en semestral basis, stadig kommunisere slik at du vet hvordan barnet ditt er faring i skolen på en daglig basis. Spør om matte eksamen. Spør hvordan han liker sine lærere. Finn ut om favoritt fag. Dette vil bidra til å holde ham spent og motivert om skolen. Du vil også lære om eventuelle problemer han måtte ha slik at du kan gi støtte etter behov.
  • Arbeid med barnets lærer. Bli kjent med læreren slik at du kan få tilbakemelding på barnet ditt. Spør hvilke områder han kan trenge hjelp i. frivillig til å hjelpe til hvis det er nødvendig på håndverket dager eller karrieredager. Bortsett fra dette, må du lære barnet ditt å vise respekt for autoritet, og dette inkluderer læreren.
  • Oppmuntre lesing. Få barnet ditt til å elske å lese slik at han kan utvide sin horisont. Barn som leser har bedre ordforråd samt forbedret muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner. Fantasien blir stimulert og kreativitet er oppmuntret. Dessuten vil det skape en følelse av nysgjerrighet og utforskning.
  • Oppmuntre ekstra fritidsaktiviteter. Får barnet involvert i sport, kunst, musikk, skuespill eller andre interesser. Utdanning handler ikke bare om bøker. Det er å hjelpe barnet ditt nå sitt fulle potensial slik at han kan være en godt avrundet individ. Ta barnet på ekskursjoner og reiser for å vise ham verden. Tillate ham å utforske andre miljøer.
  • Støtte skolen. Støtte innsamlingen aktiviteter i skolen. Være aktiv i å gjøre forbedringer på skoleområdet. Hvis klassen trenger noen skolemateriell, donere noen hvis du er i stand til. Du kan også donere bøker til klassen biblioteket.
  • Støtte reformer på utdanning. Hvis du føler at mer bør gjøres for skoleverket, presse på for økt bevilgninger. Trykk for å bringe tilbake sport, musikk og kunst programmer i den lokale skolen. Delta på skolen rådsmøter slik at du kan bli hørt.


Du må huske at din støtte til utdanning bør ikke bare være begrenset til at av ditt eget barn. Du må være støttende for barnas utdanning som en helhet, slik at alle barn kan lykkes.