E2y

Hvordan spille bomullsdott baby shower spillet

Som en tradisjon

Som en tradisjon, er snart å være mødre kastet baby showers som en måte å hedre, oppmuntre og forberede dem for morsrollen. I løpet av denne festen-lignende hendelse, æresgjest og babyen som vil være nye fra hennes skjød snart er overøst med alle typer gaver, fra bleier til babyklær. Under en dusj, er mange spill forberedt på å gjøre samlingen mye mer morsomt og interessant. En av de vanligste er bomull ball baby shower spillet. Her er mekanikken.

Hvordan spille bomullsdott baby shower spillet. Det er andre varianter av dette spillet.
Hvordan spille bomullsdott baby shower spillet. Det er andre varianter av dette spillet.

  • Materialet. Bomullsdott shower spillet er et spill som krever enkle materialer som begynner med en pose med bomull baller, en stor container eller bolle, et metall spatula eller skje, og bind for øynene.
  • Startposisjonen. Hver deltaker må sitte på gulvet danner en sirkel. Siden dette kan være vanskelig for snart å være mor på grunn av størrelsen på magen hennes, er det anbefalt å ha henne se fra sidelinjen i stedet. Så snart sirkelen har blitt dannet, må posen av bomullsdotter tømmes på gulvet i sentrum av sirkelen. Bomull baller må være jevnt spredt ut innenfor sirkelen av mennesker.
  • Den store beholderen må plasseres på den andre siden og spatelen eller skjeen foran tagget spilleren. Den merkede spilleren må ha bind for øynene.
  • Spillet mål. Målet med spillet er å ha spilleren, mens bind for øynene, scoop og skyte eller helle så mange bomull baller inn i stor beholder for en gitt tidsperiode, sier to minutter. Spilleren er bare tillatt å bruke spatelen og den store containeren til å gjøre dette. Hun må aldri bruke hendene til å samle eller plukke opp bomull baller. Når de 2 minuttene er opp, tar spilleren av seg bind for øynene og teller bomull baller i beholderen. Flest antall bomull baller skutt eller helles i beholderen vinner.
  • Varianten. Gjennom årene har dette spillet vunnet popularitet, noe som fører til noen mennesker forandre noen av mekanikerne, om å øke problemer eller for å gjøre det mer latterlig. En populær variant som har vært brukt i mange dusjer er der mor-å-være er sentrum av spillet. Hun sitter i en stol og de andre deltakerne sitte på gulvet rundt henne. Hun er så bind for øynene og fikk en bolle full av bomull baller og en skje. Målet er å øse bomull baller og plassere dem på deltakernes hode i vekslende mote. Hun er gitt 2 minutter å tømme bollen. Når tiden er ute, vil hver deltaker telle antall bomull baller som bodde på hodet.


Det er andre varianter av dette spillet

Det er andre varianter av dette spillet, og noen er enda sillier enn det opprinnelige spillet. Men siden spillet er ment å være morsomt og å samle ukontrollerbar latter, er det perfekt for en baby shower. Husk, bør en baby shower være en gledelig begivenhet der alle deltar er glade og smilende, noe som resulterer i en lys atmosfære. Bomull baby shower spillet er en måte å oppnå dette.