E2y

Hvordan spille barnas festspill

Party-spill er en flott del av noen barns feiring. Hvis det har gått en stund siden du har kastet eller deltatt på barnas fest, her er noen tips om hvordan du spiller barnas fest spill:

Hvordan spille barnas festspill. Spille alderstilpassede spill.
Hvordan spille barnas festspill. Spille alderstilpassede spill.

  1. Spille alderstilpassede spill. Det er viktig at du vurderer aldersgruppen barna som vil være på festen og plan alderstilpassede spill. Hvis partiet gjester er alt i aldre, planlegge noen aktiviteter for hver gruppe eller bare gjøre midten av veien spill (ikke for lett, ikke for hardt) som alle vil nyte.
  2. Pin halen. Den klassiske partyspillet Pin halen på eselet er like elsket som noen gang. Hensikten med spillet er å feste en hale på riktig sted på eselet, mens bind for øynene. Den som pins halen nærmest rett sted er vinneren. Du kan kjøpe ferdig Pin halen på eselet spillene som kommer komplett med et esel plakat, haler og en blindfold eller du kan lage en hjemmelaget versjon av din egen ved hjelp plakat bord eller kaste melkespann fra Internett. Du kan også tilpasse dette spillet til å passe temaet for festen. For eksempel kan en prinsesse-tema fest har en "Pin kronen på Princess" spillet.
  3. Musikalske stoler. Dette spillet krever noen elementer - noen stoler eller matter og litt musikk. Musikk spilles mens spillerne gå i en sirkel rundt en rekke stoler eller matter. Når musikken stopper å spille, må spillerne konkurrerer i å sitte på en tilgjengelig stol eller matte (det skal alltid være en mindre stol eller matte enn det er spillere). Den som ender opp uten en stol er ute. For hver runde, er en annen stol fjernet og spillet fortsetter til det bare er én spiller igjen. Når du spiller dette spillet, det er gøy å bruke musikk som at bånd på med festen tema - så hvis temaet er baseball, spille "Take Me Out to the ballgame" eller en annen baseball-tema melodi.
  4. Varm potet. Dette er en enkel spillet med musikk. Bare sitte partiet gjester i en sirkel og har dem passere en potet rundt mens musikken spilles. Når musikken stopper, den som sitter fast holde poteten er ute.
  5. Gatefeier jakten. Eldre barn elsker dette spillet. Hvis du har en stor gruppe, dele barna inn i to lag. For mindre grupper, kan barna spille dette spillet individuelt. Gi hvert barn eller teamleder en liste over elementer som de må finne enten rundt huset eller utenfor. Den som bringer alle elementene tilbake til deg vinner først. Noen forslag til gatefeier jakten elementer inkluderer en krone, en bok, en ball, bilnøklene, en bestemt farge sokk eller klær element, et blad, en stein, en blomst eller en avis. Igjen kan du tilpasse dette spillet til å passe din part tema. For eksempel, for en pirat tema fest, har din gatefeier jakten elementer være elementer som kan bli funnet i en skattekiste - gullmynter, juveler, etc.
  6. Dansespill. Dancing spill som The Chicken Dance og The Limbo er alltid morsomt å gjøre på fester. Kylling Dans er rett og slett et spill av dans som en kylling - og små barn vil få et kick ut av å gjøre sin egen versjon. For The Limbo trenger du en lang pinne og to personer til å holde hver ende av den. Spillere dans under pinnen uten å berøre det og staven senkes for hver ekstra runde. Du kan også innlemme en dansekonkurranse i partiet, med en pris for den beste danseren.
  7. Utendørs spill. Hvis du er heldig nok til å holde festen utendørs, kan du spille noen stor utendørs spill. Del gjestene inn i to lag og har en Egg-Spoon rase. Alle spillerne på laget må løpe til mållinjen mens du holder et egg på en skje. Hvis egget faller av skjeen, må personen gå tilbake og starte på nytt. Du kan også spille andre team spill som trebente Race (gjester hver ta en partner og prøve å "gå" mens beina er knyttet sammen) og en ballong kaste spillet (partnere kaste vannfylte ballonger og tilbake - spillere er ute når deres ballong pauser).

Når du spiller party-spill, spesielt med små barn, kan du prøve å sørge for at alle er en vinner ved å dele ut premier eller goody bags til alle på slutten av partiet. De fleste små barn ikke forstår konseptet med å ha en vinner, så det er best å spille det trygge ved å ha nok premier for alle dine partiet gjester.