E2y

Hvordan slutte å være over følsom

Over følsomhet blir svært påvirket av enhver ytre påvirkning som kan neppe påvirke en normal person. Denne typen individuelle vanligvis ikke kan tolerere noen form for konstruktiv kritikk som vanlige folk lett kan tåle. Sine følelser lett får vondt når noen kommentarer til deres personlighet, de har ofte en rollercoaster-lignende stemninger og de ofte forakter høye lyder og lyder. Det er mange årsaker til denne typen atferd. Det kan være at personen hadde en grov barndom, usikkerhet, frykt for mennesker og dom, problemer å takle en rekke personlige problemer, etc. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan du kan slutte å være over følsom, les videre og oppdage disse effektive tiltak som kan hjelpe deg å takle dette dilemmaet.

  1. Åpne ditt sinn. Forstå at alle har forskjellige oppfatninger, meninger, tanker og stemninger. Stopp stenge deg vekk fra andre. Det er viktig at du er utsatt for andres følelse også. Ikke forvent at alle kan forstå deg. Ta deg tid til å lytte og forstå hva de sier uten å gjøre noen dommer. Du effektivt kan gjøre dette ved å fjerne alle dine forutinntatte forestillinger. Tenke rasjonelt ikke følelsesmessig.
  2. Det er ikke alt om deg! Slutte å være altfor narsissistisk og gjøre en innsats for å forstå andre mennesker også. Bry seg mer ved å nå ut til andre. Vær empatisk ved å sette deg i andres sko. Du må være klar over at det er mange ting som er viktigere enn dine egne følelser. Hvis noen har kommentert noe på feil måte, ikke ta det personlig. Vær observant ved å tenke hvordan denne personen for tiden føles. Kanskje han har en røff dag eller han er opprørt over noe. Uansett hva det er, er det ikke fordi vedkommende er ute etter deg.
  3. Vær trygg. Være usikker vil bare forverre din over følsomhet problemer. Det er svært viktig at du lærer å elske og behandle deg selv godt. Øk din egenverd og slutte å leve inni boblen din. Lære og akseptere hvem du egentlig er. På denne måten når noen kritiserer deg, er du i stand til å akseptere det allernådigst med et smil.
  4. Endre måten du tror. Bli kvitt alle dine pre-set tro, stolthet, feil oppfatninger og trangsynthet. Begynn å basere alt på hva du har opplevd. Være rasjonelt og saklig til alle tider. Ikke la dine følelser overstyre det logiske tankene. Dette kan være vanskelig i begynnelsen, men så snart folk begynner å legge merke til denne fantastiske endringen, vil du snart motta en masse klapp på ryggen.

Hvordan slutte å være over følsom. Det er ikke alt om deg!
Hvordan slutte å være over følsom. Det er ikke alt om deg!

Håndteringen av denne atferden betyr at du trenger å møte alle dine problemer og frykt. Det er viktig at du skjønner at folk rundt deg ikke er ute etter deg. Tvert imot, de ønsker å hjelpe deg! Hvis du hører noen form for kritikk eller kommentarer, ikke ta dette mot dem, de bare ønsker å forbedre. Ikke vær redd for forandring fordi denne spesielle element som gjør at du og alle vokse. Bare følg disse tipsene, og du vil snart bli en bedre person. Lykke til!