E2y

Hvordan slå noen ned

Det er aldri lett å slå noen ned, men noen ganger du bare må. Du ønsker ikke å overbelaste deg selv med for mange forpliktelser, og du også ønsker ikke å godta noe som du egentlig ikke ønsker å bli involvert med. Enten du trenger å slå ned en blind date, en gnagende sjef eller en trengende venn, og vite hvordan du slår ned noen er en ferdighet som alle bør ha. Følg disse trinnene for å lære å slå noen ned.

Trinn 1

Hvordan slå noen ned. Vær ærlig.
Hvordan slå noen ned. Vær ærlig.

Vær ærlig. Den beste måten å slå noen ned, er å være ærlig med ham. Forklar at du er virkelig ikke interessert i ham, at du egentlig ikke liker coaching liten liga, og at du er virkelig ikke den beste på matlagingen 20 pies for kirken bake salg. Så hardt som det vil bli, må du stå på bakken når du slår noen ned. Ikke la ham prøve å overbevise deg (og oh, vil han)! I stedet gjør en kommentar som "Jeg er virkelig fast i min avgjørelse her. Jeg beklager, men jeg er ikke i stand til". Selv om folk vil trolig bli skuffet, bør de i det minste setter pris på din ærlighet.

Trinn 2

Unngå spørsmålet. Hvis du ikke er modig nok til å fortelle den personen direkte, kan du alltids slå ham ned ved å gi ham et "hint". Unngå spørsmålet, ikke returnerer sin e-post og styre klar av ham til han gir opp. Dette kan ikke se veldig bra ut på deg, men i en desperat situasjon, dette fungerer.

Trinn 3

Le det bort. Når noen spør deg om noe, kan du alltids slå ham ned ved å behandle det som en spøk. Du kan si: "Ha ha ha. Mener du ikke er du? Det ville være morsomt hvis jeg faktisk prøvde å {setter inn din venns forespørsel her}." Etter dette svaret, vil din venn trolig være for flau (eller fornærmet) for å spørre igjen. Selv om du kan miste brownie poeng med denne tilnærmingen, vil det sannsynligvis komme deg ut av noen tjenester.

Trinn 4

Trinn 1. Unngå spørsmålet.
Trinn 1. Unngå spørsmålet.

Påberope incapability. Når du ønsker å slå noen ned, er det alltid godt å forklare hvorfor du ikke er den beste personen for jobben. Ikke gjør det virke som om du ber dem om å spørre noen andre. I stedet, bare fortelle dem hvor ille det ville være hvis du var i den situasjonen. Du kan si: "Jeg er den verste barnevakten noensinne. Faktisk, jeg en gang mistet lillebroren min i tre dager. Moren min var ikke fornøyd". Dine inabilities kan føre dine venner til å stille et mer passende offer.

Trinn 5

Du må kanskje ligge, bare litt. Hvis hver og en av dine forsøk på å slå ned noen har sviktet frem til dette punktet, kan du sitte igjen med noe annet valg enn å lyve til den personen. Ikke gjør opp en løgn så grandiose at det er ingen måte det vil passere ut som realistisk. Bare komme opp med den minste hvit løgn som vil få deg ut av engasjementet. Prøv "Jeg tror ikke min mann ville godkjenne" med en insisterende mann ber deg ut på en date. Eller for en nabo som ikke returnerer verktøy, svare "beklager Ted. Det er faktisk min far-i-lovs verktøy, og han er ikke bra med meg utlån det ut". Du ønsker ikke din løgn å være opplagt, eller for å gjøre deg virke upålitelig. Men en liten en kan være nødvendig hvis du har ingen annen måte å slå noen ned.