E2y

Hvordan skrive om deg selv for online dating

Online dating nettsteder krever at du skriver en personlig profil

Online dating nettsteder krever at du skriver en personlig profil. Dessverre er ikke alle god til å skrive. Og enda noen som er forfattere kan ha en vanskelig tid på å skrive noe om seg selv. Beskriver deg selv på en online datingside er som å selge deg selv til potensielle datoer. Elektroniske personlige annonser og profiler er ikke så enkelt å gjøre som noen tror. Det krever noen trodde.

De fleste online-profiler inneholder ett ord beskrivelser eller korte beskrivende setninger som "Jeg er lett å snakke med, atletisk og ærlig." Andre er strødd med favorittprogrammene sine, hobbyer, liker og misliker. Noen selv gå veien lav ved å skrive upassende ting som "Jeg elsker å gi og få sensuelle massasjer og ...." Gitt, selv beskrivende ord og uttrykk samt favoritter, hobbyer og interesser er greit, fortsatt, ville du ønsker din online dating profil å inneholde mer kjøtt enn det.

I profilen din, vil du den virkelige deg å komme over

Hvordan skrive om deg selv for online dating. Vær klar og konsis, men ikke kjedelig eller arrogant.
Hvordan skrive om deg selv for online dating. Vær klar og konsis, men ikke kjedelig eller arrogant.

I profilen din, vil du den virkelige deg å komme over. Potensielle datoer bør ha et glimt av din personlighet. Med en velskrevet profil, forhåpentligvis, vil du være i stand til å tiltrekke seg den typen mennesker som du virkelig ønsker å date. Nedenfor finner du tips om hvordan du skal skrive om deg selv for online dating.

  • Vær klar og konsis, men ikke kjedelig eller arrogant. Når du skriver profilen din, trenger du ikke ønsker å bore en potensiell date. Ingen behov for blomstrende ord heller, bare statlige ting så kort som mulig, men injisere litt humor inn i den. Du ønsker ikke å høres mekanisk eller gå på og ett om deg selv. Arroganse er også en turn off. Ikke gå skryter hver lille ting du eier eller har gjort i fortiden og i nåtiden.
  • Gi potensielle datoer et vindu til fortiden din. Fortell dem noe om skolene du er tilknyttet. Nevn de ulike jobbene som du har gjort. Snakk om hva du ønsker å oppnå i fremtiden. Sørg for at du bare gi dem et vindu og ikke la dem i døren. De trenger ikke alle detaljer, som kan komme når du er allerede på dato.
  • Vær ærlig. Dette er ikke tiden for å gjøre opp historier og å overdrive. Hvis du gjør det, er dette ikke et godt grunnlag for en mulig meningsfull sammenheng. Dersom du er skilt, flere ganger gift eller har barn, disse er viktig for potensielle datoer å vite. Ingenting er mer pinlig enn å være på en date med noen som faktisk ikke liker å date en mann med tre barn.
  • Nevn dine lidenskaper. Skriv om hva holder deg interessert i livet. Det kan være en lidenskap for prøvetaking forskjellige retter og gjøre dem, som arbeider med dyr redning grupper, frivillig arbeid i suppekjøkken, tilbringe tid med forlatte barna og mer.
  • Beskriv hva du leter etter. Din profil bør nevne hva slags forhold du er interessert i for øyeblikket. Skriv ned hvilken type person du ønsker å date. Dette er viktig fordi det kan allerede luke ut personer som ikke passer regningen.

Din skriftlige dating profil bør inneholde hva du vil at andre skal vite første gang de møter deg. Det bør være uformell, men interessant. Gjør det lett og morsomt, men være ærlig på samme tid. Når du har din første utkast, sørg for å lese den for feil i grammatikk, staving samt innhold! Tross alt, du ønsker å gjøre et godt førsteinntrykk skrevet inntrykk.